Η BP Eastern Mediterranean, στο πλαίσιο της κοινωνικής της ευθύνης παρέδωσε στον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό χρηματικό ποσό με στόχο την ενίσχυση του έργου του. Η παράδοση της επιταγής πραγματοποιήθηκε από τον επικεφαλής της BP Eastern Mediterranean κ. Πάμπο Λάμπρου, στο Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού κ. Τάκη Νεοφύτου, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στη Λευκωσία.

Με αφορμή τις χριστουγεννιάτικες εορτές η BP Eastern Mediterranean, επέλεξε να στηρίξει τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό λόγω του σπουδαίου έργου που επιτελεί, καθώς είναι ένας παγκύπριος οργανισμός με δομές και αριθμεί περισσότερα από πενήντα χρόνια ανιδιοτελούς και συνάμα δημιουργικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.

Ο κ. Πάμπος Λάμπρου, επικεφαλής της BP Eastern Mediterranean, δήλωσε: «Στις δύσκολες εποχές που διανύουμε είναι σημαντικό να βοηθάμε οργανισμούς που παρέχουν έμπρακτη στήριξη σε ομάδες της κοινωνίας μας που έχουν ανάγκη. Έχοντας ως στόχο την πρόληψη και ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και της φτώχειας και ως βάση την εθελοντική προσφορά, ο Κυπριακός Ερυθρός Σταυρός αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους και πιο αξιόπιστους Οργανισμούς».