Την αποκλειστική διανομή των συστημάτων βελτιστοποίησης ηλεκτρικής τάσης, VO4HOME, στην Κύπρο έχει αναλάβει η εταιρεία L.J.H ENERGY ZONE LTD. Τα συστήματα κατασκευάζονται στη Μεγάλη Βρετανία από την εταιρεία EMSc(UK) Ltd, τη μοναδική εταιρεία στον κόσμο με κατοχυρωμένη πατέντα σε συστήματα βελτιστοποίησης τάσης, με ηγετική θέση στη διεθνή αγορά. Η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει με την ίδια τεχνολογία τη σειρά συστημάτων Powerstar®, τα οποία απευθύνονται σε ενεργοβόρες επιχειρήσεις όπως εργοστάσια, ξενοδοχεία, κλπ, και έχουν ήδη καθιερωθεί στην κυπριακή αγορά.

Τα συστήματα VO4HOME απευθύνονται σε μικρές επιχειρήσεις και νοικοκυριά με μονοφασική ή τριφασική εγκατάσταση μέχρι 100 Amp. Με τη μείωση της εισερχόμενης τάσης, τα VO4HOME επιτυγχάνουν εξοικονόμηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας κατά μέσο όρο 10%, μείωση στο λογαριασμό και μείωση στην εκπομπή ρύπων, ενώ προστατεύουν και παρατείνουν τη ζωή των ηλεκτρικών συσκευών.

Η εταιρεία L.J.H ENERGY ZONE LTD έχει ξεκινήσει ήδη την εγκατάσταση συστημάτων VΟ4ΗΟΜΕ στην Κύπρο σε μικρές επιχειρήσεις και κατοικίες με πολύ θετικά αποτελέσματα. Οι πελάτες της δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την απόδοση των συστημάτων VΟ4ΗΟΜΕ. Συγκεκριμένα, ο Χριστάκης Ηλία, Διευθύνων Σύμβουλος της Christakis Elia Electrical Installation Services, δήλωσε: «Η εγκατάσταση του συστήματος VO4HOME στα γραφεία και τις αποθήκες της εταιρείας μας, έγινε με σκοπό την εξοικονόμηση στο ρεύμα και την προστασία του ηλεκτρικού εξοπλισμού μας από τις πολύ ψηλές τάσεις που επικρατούν στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου. Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα καθώς έχουμε πετύχει εξοικονόμηση μεγαλύτερη από αυτή που μας έχει εγγυηθεί η αντιπρόσωπος εταιρεία.» Παράλληλα, o Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Studiο Bagno, Στάθης Ευσταθίου, ανέφερε: «Η εγκατάσταση των συστημάτων VO4HOME στα καταστήματα μας σε Λάρνακα και Λευκωσία εντάχθηκε μέσα στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας για μείωση της εκπομπής ρύπων διοξειδίου του άνθρακα. Η μείωση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας έγινε αισθητή στον λογαριασμό της ΑΗΚ από τους πρώτους μήνες.». Ο δε κ. Δημήτρης Προτέστος, δήλωσε για την εμπειρία του από την εγκατάσταση VΟ4ΗΟΜΕ στην οικία του στη Λευκωσία: «Μετά την ανακαίνιση της οικίας μας και την αντικατάσταση παλιού οικιακού εξοπλισμού με σύγχρονο και οικονομικό, προχωρήσαμε και στην εγκατάσταση του VO4HOME για ακόμη περισσότερη εξοικονόμηση. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοση του VO4HOME και τον επαγγελματισμό της εταιρείας Energy Zone.»

Για περισσότερες πληροφορίες για τα συστήματα VO4HOME επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.vo4homecyprus.com ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 24-256063 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@vo4homecyprus.com