Η Banc De Binary, η πρώτη αδειοδοτημένη εταιρεία δυαδικών συμβολαίων δικαιωμάτων προαίρεσης (binary options) από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, γιορτάζει την επιτυχημένη της πορεία φέτος με τη διεύρυνση του προσωπικού της εταιρείας στη Λεμεσό. Η εταιρεία, που είναι εγγεγραμμένη και αδειοδοτημένη στην Κύπρο, έχει ξεκινήσει σε όλη τη Λεμεσό εκστρατεία πρόσληψης υψηλά καταρτισμένων επαγγελματιών για να ενταχτούν σε διάφορα τμήματα της εταιρείας, όπως τα τμήματα Εξυπηρέτησης Πελατών, Πωλήσεων, Compliance και Επικοινωνίας.

Η Banc De Binary είναι περήφανη που βρίσκεται στην αιχμή της ανάπτυξης του τομέα των δυαδικών συμβολαίων δικαιωμάτων προαίρεσης. Πρόκειται για μια ιδιωτική επενδυτική εταιρεία και μέλος της λίστας του World Finance, που ιδρύθηκε στον απόηχο της οικονομικής κρίσης του 2008, για να προσφέρει στον επενδυτή τη δυνατότητα να ελέγχει περισσότερο το ρίσκο και να μεγιστοποιεί τα κέρδη του, σε όσο το δυνατόν πιο ασφαλισμένο περιβάλλον συναλλαγών. Η εταιρεία φέρει μαζί της πολλά χρόνια εμπειρίας σε χρηματοπιστωτικές αγορές προσφέροντας την πιο καινοτόμα τεχνολογία διαδικτυακών συναλλαγών. Η Banc De Binary προσφέρει πλέον σε πελάτες σε όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε. τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τους οικονομικούς τους στόχους.

Καθώς αναπτύσσεται το πελατολόγιο της, οι Αρχές της εταιρείας παραμένουν οι ίδιες: η Banc De Binary δεσμεύεται στην προσφορά της πιο απλής, ασφαλούς και εύχρηστης επενδυτικής εμπειρίας. Επιπρόσθετα προσφέρονται ολοκληρωμένες οικονομικές συμβουλές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών, ενώ παράλληλα οι πελάτες χαίρουν εκτίμησης, από μικρούς επενδυτές μέχρι τους κατόχους λογαριασμών VIP.

Οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν δύσκολοι για όλους στην Κύπρο, ωστόσο, η Banc De Binary συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Η εταιρεία έχει ήδη ξεπεράσει τους στόχους ανάπτυξης που είχε θέσει πριν από την κρίση για το 2013 και θέλοντας να βοηθήσει στην καταπολέμηση της ανεργίας στην Κύπρο, έχει ενισχύσει τις δραστηριότητες της στη Λεμεσό, επιδιώκοντας την πρόσληψης προσωπικού που θα ενταχθεί στην ήδη βραβευμένη ομάδα της.

Δείτε τα λεωφορεία στη Λεμεσό με το ολοκαίνουριο τους «ντύσιμο» με το λογότυπο της Banc De Binary, καθώς επίσης και τις στάσεις των λεωφορείων εντός της πόλης, που φέρουν το σλόγκαν «Τι περιμένετε;» («What are you waiting for?»).

Κάντε το επόμενο βήμα. Μπείτε στο «λεωφορείο» της Banc De Binary και οδηγηθείτε στην επιτυχία. Στείλτε το Βιογραφικό σας Σημείωμα στο https://cyprus.bancdebinary.com/careers/