Με στόχο τη στήριξη και συνεχή ενημέρωση των φοιτητών για τη μελλοντική τους πορεία, το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με το Γραφείο Σταδιοδρομίας Φοιτητικής Μέριμνας και το Γραφείο Διασύνδεσης της Υπηρεσίας Έρευνας και Διεθνών Σχέσεων, διοργανώνουν για ακόμα μια χρονιά την καθιερωμένη «Ημέρα Σταδιοδρομίας» την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης.

Η «Ημέρα Σταδιοδρομίας» θα ξεκινήσει με παρουσίαση από το Institute of Chartered Accountants in England and Wales, στις 09:30-10:30 πμ. Στη συνέχεια, από τις 11:00 μέχρι 13:30 θα ακολουθήσει το «Business Game: Test your business skills!!», στα πλαίσια του οποίου ομάδες φοιτητών θα έχουν την ευκαιρία να  δοκιμάσουν τις επιχειρηματικές τους ικανότητες.

Το απόγευμα, από τις 15:00 μέχρι τις 18:00 θα διεξαχθεί Έκθεση Σταδιοδρομίας, στην οποία θα λάβουν μέρος 60 οργανισμοί από διάφορους τομείς, όπως: Τηλεπικοινωνίες, Λιανικό Εμπόριο, Πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο, Έρευνα και Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Πληροφορική, Εκπαίδευση, Μεταφορές, Logistics κτλ.  Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι φοιτητές και το ευρύ κοινό θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις τάσεις στην αγορά εργασίας, τις υπάρχουσες και νέες θέσεις εργασίας και τις προοπτικές απασχόλησης. Παράλληλα, θα μπορούν να συζητήσουν με τους εκπροσώπους των εκθετών, να λύσουν τυχόν απορίες, καθώς και να πάρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό.

Επίσης, την Πέμπτη, 14 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης με θέμα «Πώς προετοιμάζουμε τους φοιτητές για την αγορά εργασίας» στο Κέντρο Κοινωνικών Δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Κύπρου. Στη συζήτηση θα λάβουν μέρος τόσο άτομα από τον επιχειρηματικό κόσμο, όσο και ακαδημαϊκοί.

Για περισσότερες πληροφορίες για την «Ημέρα Σταδιοδρομίας» στο Πανεπιστήμιο Κύπρου επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22 894024.

Για να ενημερωθείτε για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mba.ucy.ac.cy  ή αποταθείτε  στο τηλέφωνο  22 893600.