Η κάβα La Maison Du Vin Λευκωσίας γιόρτασε τα 10χρονα της στις 27 Νοεμβρίου με μια ξεχωριστή εκδήλωση, σηματοδοτώντας μια δεκαετία επιτυχιών σε σχέση με την καλλιέργεια κουλτούρας και αγάπης για το κρασί σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο.

Ακολουθώντας την επιτυχία της κάβας La Maison Du Vin στη Λεμεσό του Βικτώρ Παπαδόπουλου, η κάβα La Maison Du Vin Λευκωσίας άνοιξε τις πόρτες της στην πρωτεύουσα το 2004 με όραμα να συνδράμει στην περαιτέρω ανάπτυξη του καλού κρασιού, διαθέτοντας μια ευρεία και εντυπωσιακή συλλογή ετικετών, για τους λάτρεις του οίνου.

Και τα δύο καταστήματα έχουν δημιουργήσει παγκύπριο δίκτυο διανομής και τυγχάνουν αναγνώρισης από τους λάτρεις του κρασιού, ως η κορυφαία επιλογή. Οι κάβες La Maison Du Vin διαθέτουν κρασιά από τους καλύτερους οινοποιούς του κόσμου, όπως Ruinart, E. Guigal, A. Gaja, A. Bichot, L. Jadot, Alpha Estate και Casa Lapostolle.

Με επαγγελματισμό και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό, η κάβα La Maison Du Vin βρίσκεται συνεχώς δίπλα στους πελάτες της, όχι μόνο εντός τους καταστήματος, αλλά και με διάφορες εκδηλώσεις, όπως παρουσιάσεις κρασιών από παγκοσμίου φήμης οινοπαραγωγούς, γευσιγνωσίες, εξειδικευμένα γεύματα, παρουσιάσεις και σεμινάρια.

Ο Διευθυντής της κάβας La Maison Du Vin Λευκωσίας, κ. Κώστας Κυριακίδης, δήλωσε: «Πριν από δέκα χρόνια αποφασίσαμε να συνεχίσουμε το όραμα του Βικτώρ μέσα από την προώθηση της κουλτούρας του κρασιού στη Λευκωσία ώστε να επεκτείνουμε την επιτυχία του και στην υπόλοιπη Κύπρο. Μετά από μια δεκαετία σκληρής δουλειάς είμαστε τώρα υπερήφανοι που ως κάβα έχουμε καθιερωθεί ως ένας σημαντικός προορισμός για το κρασί σε ολόκληρη την Κύπρο».

Με την πάροδο των χρόνων, η κάβα La Maison Du Vin έχει καθιερωθεί ως σύμβουλος για τη δημιουργία λιστών κρασιού ειδικά για εστιατόρια, μπαρ και ξενοδοχεία. Καθώς αυξάνεται ο αριθμός ατόμων που εκτιμούν τα ποιοτικά κρασιά, οι επιχειρήσεις στον τομέα εστίασης βασίζονται όλο και περισσότερο στην εξειδίκευση του La Maison Du Vin, που προσφέρει πραγματικές λύσεις συμπεριλαμβανομένων συμβουλευτικών υπηρεσιών για τη δημιουργία και ενίσχυση μενού κρασιών σε εστιατόρια, εκπαίδευσης του προσωπικού για το σερβίρισμα του κρασιού και για την καθοδήγηση των πελατών τους στην επιλογή κρασιού.

Η κάβα La Maison Du Vin Λευκωσίας διαθέτει κρασιά από σχεδόν όλες τις σημαντικές περιοχές παραγωγής κρασιού στον κόσμο, από χώρες όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Χιλή, Αργεντινή, Νέα Ζηλανδία, Λίβανο και Καλιφόρνια. Προσφέροντας στους πελάτες της μια μεγάλη ποικιλία κρασιών, η κάβα εξυπηρετεί κάθε γούστο και προϋπολογισμό, μέσα από μια ευρεία επιλογή εξαιρετικών και σπάνιων κρασιών σε τιμές value for money.

Εκτός από την τεράστια και αποκλειστική γκάμα από διεθνή κρασιά, η κάβα La Maison Du Vin έχει στηρίξει και τους Κύπριους οινοπαραγωγούς, με τη συνεχή προώθηση της αναβαθμισμένης ποιότητας των κυπριακών κρασιών.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει κυκλοφορήσει ο χριστουγεννιάτικος κατάλογος κρασιών και μπορείτε να τον δείτε στη σελίδα του “La Maison du Vin Nicosia” στο Facebook στη διεύθυνση https://www.facebook.com/LaMaisonduVinNicosia