Για ακόμη μια φορά η ΚΕΑΝ έδειξε έμπρακτα τις ευαισθησίες και τον ανθρωπισμό της δίνοντας φιλανθρωπικό χαρακτήρα στη συμμετοχή της στον 8ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014.

Λαμβάνοντας μέρος στη διαδρομή του Δρόμου Υγείας 10 χιλιομέτρων, 40 εργαζόμενοι στον Όμιλο ΚΕΑΝ, μαζί με τις οικογένειες τους και φίλους, συγκέντρωσαν το ποσό των €1200, που δόθηκε για την ενίσχυση του ταμείου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος «Πάνος Ευριπίδου». Το Ίδρυμα στηρίζει οικογένειες με πρόωρα νεογνά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, είτε ενισχύοντας την ποιότητα ζωής τους, είτε παρέχοντας οικονομική βοήθεια όπου κρίνεται απαραίτητη.

Η Διευθύντρια Μάρκετινγκ της ΚΕΑΝ, κα Εύη Παπαδοπούλου, δήλωσε σχετικά: «Θα θέλαμε να συγχαρούμε το Ίδρυμα ‘Πάνος Ευριπίδου’ και να εκφράσουμε τη συμπαράσταση μας στον αγώνα που δίνει. Είμαστε σίγουροι ότι μέσα από τη δράση του Ιδρύματος θα ληφθούν σημαντικά βήματα για τη βελτίωση της ζωής των πρόωρων νεογνών. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε θερμά το προσωπικό μας που αφιέρωσε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια για να συνεισφέρει εθελοντικά και ανιδιοτελώς στους σκοπούς του Ιδρύματος αποτελώντας παράδειγμα εθελοντισμού».

Η ΚΕΑΝ, 65 χρόνια μετά την ίδρυσή της, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της ως αναπόσπαστο μέρος της κυπριακής κουλτούρας και παράδοσης, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους καταναλωτές της.