Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας “η ευελιξία, η τόλμη και η διορατικότητα των Πάφιων επαγγελματίων Aνάπτυξης Γής με πρωτοπόρο τον Όμιλο ΛΕΠΤΟ, βοήθησαν ώστε οι νέες αγορές του εξωτερικού να διατηρήσουν την Πάφο στην πρώτη θέση στις πωλήσεις ακινήτων.

Νέες μειώσεις γύρω στο 16% είχαμε γενικά στις καταθέσεις πωλητήριων εγγράφων στα κτηματολογικά γραφεία τον Αύγουστο με την ετήσια μείωση να έχει οδηγηθεί στο πρώτο οκτάμηνο του 2013 στο 46%. Εξαίρεση βέβαια η Πάφος αλλά και η Λευκωσία (αυτό τον μήνα). Φαίνεται ότι οι αγορές από ξένους έχουν μειωθεί δραματικά με μόνη ελπίδα φωτός την επαρχία Πάφου όπου τόσο οι Κινέζοι, οι Ρώσοι αλλά και οι Άραβες συνεχίζουν σε ικανοποιητικούς ρυθμούς τις αγορές περιουσιών ιδικά για την απόκτηση μόνιμης άδειας παραμονής.

Η Πάφος με την δημιουργία νέων έργων υποδομής, δρόμους, πάρκα, εμπορικά κέντρα και με την ύπαρξη Αγγλόφωνων και Ρώσικων σχολείων και του Ιδιωτικού Πανεπιστημίου Νεάπολις, μαζί με το φυσικό της περιβάλλον και το υγιεινό της κλίμα αποτελεί μόνιμο πλέον πόλο έλξης τόσο των ξένων όσο και των ντόπιων αγοραστών και επενδυτών.”