Μια σημαντική συμφωνία στον τομέα των τροφίμων υπεγράφη πρόσφατα, μεταξύ της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ Λτδ και της La Delia Foods Ltd, ιδιοκτήτριας εταιρείας των γνωστών Αλλαντικών Λαμπριανίδη. Βάσει Μνημονίου Συνεργασίας, στο οποίο κατέληξαν οι δύο εταιρείες, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ αναλαμβάνει τη διανομή των Αλλαντικών Λαμπριανίδη, από την 1η Ιουλίου 2014.

Με τα νέα δεδομένα, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, θα διανέμει μέσω του δικτύου της και τα Αλλαντικά Λαμπριανίδης έτσι ώστε να επιτυγχάνεται αποτελεσματική εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ κ. Μάριος Καμπανελλάς σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η συνεργασία μας με τη La Delia Foods Ltd αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για διεύρυνση του δικτύου συνεργατών μας και για βελτίωση της αποτελεσματικότητας μέσα από την αξιοποίηση των συνεργειών. Τέτοιες κινήσεις βελτιώνουν την αξία που προσφέρουμε στον καταναλωτή. Τα Αλλαντικά Λαμπριανίδης είναι ένα κυπριακό παραδοσιακό προϊόν, συνώνυμο της ποιότητας και χαιρόμαστε που μέσω του δικτύου διανομής της εταιρείας μας, ακόμη περισσότερες οικογένειες της Κύπρου θα μπορούν να απολαμβάνουν τα εξαιρετικά προϊόντα Λαμπριανίδης»

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της La Delia foods Ltd κ. Παύλος Μιχαήλ, είπε: « Η συμφωνία αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες για την εταιρεία μας και εκμεταλλευόμενοι το δίκτυο διανομής της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, της εταιρείας με το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής σε προϊόντα ψυγείου στην Κύπρο, θα φέρουμε τα προϊόντα μας ακόμη πιο κοντά στον κάθε καταναλωτή. Η ποιότητα των Αλλαντικών Λαμπριανίδης είναι αδιαμφισβήτητη και η συνεργασία μας με την ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα μας και ταυτόχρονα θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στο παραγωγικό σκέλος και στην μελέτη και ανάπτυξη νέων προϊόντων».