Η εταιρεία Chr. Kapodistrias & Sons Ltd  διοργανώνει την έκθεση «The Autofix Show 2013», την πρώτη in-house έκθεση ανταλλακτικών, αυτοκινήτων, εξοπλισμού και συνεργείων στην Κύπρο. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Απριλίου 2013 στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης και ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή πάνω από 40 εταιρείες του χώρου. Υπολογίζεται ότι την έκθεση θα επισκεφτούν πάνω από 3.000 άτομα.

Κορυφαίοι  Ευρωπαίοι κατασκευαστές όπως οι Robert Bosch, Schaeffler Automotive, ZF, Mann+Hummel, Sailun, Semperit, καθώς και πολλοί άλλοι θα συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα σε ένα χώρο 1850 τ.μ.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία Chr. Kapodistrias & Sons Ltd  είναι ο επίσημος έμπορος Automotive (της Bosch) στην Κύπρο και ο μεγαλύτερος συνεργάτης της Bosch. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν απο κοντά τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις του υπερσύγχρονου εξοπλισμού συνεργείων της Bosh, αλλά και να παρακολουθήσουν ζωντανή επιδιόρθωση κιβωτίου ταχυτήτων DSG από τους τεχνικούς της Schaeffler. 

Εδώ μπορείτε να βρείτε τη σχετική πρόσκληση.