Η easyJet, το μεγαλύτερο δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη, ανακοινώνει σήμερα ότι θα εγκαινιάσει 2 νέους προορισμούς στην Κύπρο που θα συνδέουν τη Λάρνακα με το Λίβερπουλ της Αγγλίας και τη Βασιλεία της Ελβετίας.

Η easyJet συνεχίζει την προσπάθεια να κάνει το ταξίδι, εύκολο και προσιτό στην Κύπρο. Για την επόμενη θερινή περίοδο, η easyJet θα προσθέσει 2 νέα εποχιακά δρομολόγια από Λάρνακα προς Λίβερπουλ και Βασιλεία, διπλασιάζοντας τους προορισμούς της στο αεροδρόμιο της Λάρνακας. Ξεκινώντας με χαμηλό ναύλο από 32.49€, απλής διαδρομής και συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, θα προσφέρει περισσότερες επιλογές στους Κύπριους ταξιδιώτες, να επισκεφθούν αυτούς τους δύο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, είτε για επαγγελματικούς, είτε για λόγους αναψυχής. Διαθέσιμες θέσεις για κράτηση από τώρα στο www.easyJet.com.

Η easyJet είναι στρατηγικός εταίρος της τοπικής οικονομίας στις χώρες που δραστηριοποιείται. Κατά τη διάρκεια του 2013, η εταιρία μετέφερε 537,000 επιβάτες, 4% περισσότερους από το προηγούμενο έτος. Με τα δύο αυτά νέα δρομολόγια η αεροπορική εταιρία θα προσφέρει 597,000 θέσεις στον προορισμό, που αντιπροσωπεύει αύξηση της τάξεως του 2% στη χωρητικότητα από χρόνο σε χρόνο. Τώρα προσφέρει ένα δίκτυο 9 συναρπαστικών προορισμών από την Κύπρο.

Ο Mike Campbell, easyJet Europe Director, δήλωσε: “Η easyJet έχει τη χαρά να ανακοινώνει αυτά τα δύο νέα δρομολόγια στην Κύπρο, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δέσμευση μας στο νησί. Η Κύπρος είναι από τους ελκυστικότερους θερινούς προορισμούς στην Ευρώπη και με μεγάλη χαρά, συμβάλουμε στην προώθηση της τουριστικής κίνησης της, μεταφέροντας νέους επισκέπτες από όλο το δίκτυο μας- το μεγαλύτερο δίκτυο αερομεταφορών στην Ευρώπη. Θα προσφέρει ακόμη περισσότερες επιλογές στον Κύπριο καταναλωτή, για μπορεί να ταξιδεύει εύκολα και προσιτά, σε σημαντικούς προορισμούς της Ευρώπης, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους αναψυχής.”