Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της κυπριακής εταιρείας ανάπτυξης λογισμικού InfoScreen στο φετινό Μαραθώνιο Λεμεσού, αφού κατάφερε να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο και να ανεβεί στο πιο ψηλό βήμα του βάθρου. Η ομάδα των μαραθωνοδρόμων, που έλαβαν μέρος στον εταιρικό μαραθώνιο των 5 χιλιομέτρων, αποτελείτο από 20 υπάλληλους της InfoScreen και 12 μέλη της ομάδας κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού οι οποίοι έτρεξαν με μπλουζάκια που έφεραν τα χρώματα της InfoScreen. Η εταιρεία δεσμεύτηκε σε περίπτωση νίκης της ομάδας να συνεισφέρει οικονομικά στον Όμιλο στα πλαίσια του προγράμματος της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης για στήριξη και ενίσχυση του αθλητισμού.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της InfoScreen, Τόνυ Έλληνας, δήλωσε: «Είναι μεγάλη η χαρά και η ικανοποίηση μας γι’ αυτό το επίτευγμα της ομάδας μας. Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν στο Μαραθώνιο φέτος και φυσικά στους διοργανωτές και τους χορηγούς για την πολύ καλή δουλειά. Να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα της InfoScreen και ασφαλώς τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Λεμεσού για την εξαιρετική συνεργασία, αλλά και για την ενέργεια, το πάθος και την αφοσίωση που έδειξαν γι’ αυτή τη δραστηριότητα. Πέρα από τη νίκη όμως, που μας κάνει φυσικά πολύ περήφανους, η εισφορά μας γίνεται και ως μια ένδειξη αναγνώρισης του μεγάλου έργου που προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού στον αθλητικό κόσμο της Κύπρου. Προσβλέπουμε σε συνέχεια αυτής της συνεργασίας και σε άλλες μελλοντικές αθλητικές δραστηριότητες.»

Ο Μαραθώνιος Λεμεσού, που θεωρείται η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο, πραγματοποιήθηκε φέτος στις 29 Μαρτίου 2015 με τη συμμετοχή 10000 ατόμων. Η διαδρομή του αγώνα είχε οριστεί κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού, της πόλης όπου έχει και τη βάση της η InfoScreen. Ο σκοπός και ο χαρακτήρας της διοργάνωσης αυτής συνάδουν με τη φιλοσοφία της εταιρείας η οποία, από το ξεκίνημα της 20χρονης σήμερα πορείας της, στηρίζει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες προωθούν την ομαδικότητα, τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής.