Ένα μοναδικό στο είδος του αναπτυξιακό έργο της ΛΕΠΤΟΣ ΕΣΤΕΗΤΣ “Οι Κήποι της Αφροδίτης” έγινε ήδη ανάρπαστο ακόμη και μέσα στην δίνη της οικονομικής κρίσης.

Το όμορφο αυτό και συνάμα εντυπωσιακό Συγκρότημα βρίσκεται στη τουριστική Κάτω Πάφο σε απόσταση άνετου περιπάτου από τις αμμώδεις Δημοτικές παραλίες και τα πολυτελή παραθαλάσσια  ξενοδοχεία της περιοχής.

Ο σωστός σχεδιασμός και η υποδομή του όλου έργου καθώς επίσης το τεχνολογικά προηγμένο δίκτυο υπηρεσιών που προσφέρει το έχουν κατατάξει αυτή την στιγμή σαν πρώτο έργο για συζήτηση αγοράς κατοικίας στην Πάφο. Διακόσιες μοντέρνες αλλά και ευρύχωρες κατοικίες, διαμερίσματα , μεζονέτες, ρετιρέ και επαύλεις περιτριγυρίζουν δύο τεράστιες κοινόχρηστες πισίνες με τους όμορφους  κήπους και χώρους πρασίνου, τα πλακόστρωτα  μονοπάτια, τους παιχνιδότοπους καθώς επίσης το κλάπ του έργου.

Οι μεγάλες και μαζικές πωλήσεις των πρώτων μηνών του 2013 έχουν εντατικοποιήσει το τελευταίο διάστημα τις εργασίες στο έργο ώστε σύντομα να παραδοθούν για το καλοκαίρι μεγάλος αριθμός περιουσιών στους ιδιοκτήτες τους καθώς επίσης και οι κοινόχρηστοι χώροι.

Ο ‘Ομιλος Λεπτός θέλοντας να ενθαρρύνει την αγορά περιουσίας στο “Aphrodite Gardens” προσφέρει στους αγοραστές του έργου, για σειρά ετών, εκπτώσεις και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο του Ομίλου “ΙΑΣΙΣ” καθώς επίσης υπηρεσίες της θυγατρικής του εταιρείας “Vesta Holidays” για θέματα συντήρησης, καθαριότητας, διαχείρισης και ενοικίασης.

Λεπτός, Αφροδίτη και Πάφος αποτελούν το τρίπτυχο της πρωτοπορίας σε καιρούς δύσκολους όπου οι τολμηροί απαντούν στην κρίση με νέα δυναμικά έργα.

Φώτο: Το έργο “ Κήποι της Αφροδίτης ” της ΛΕΠΤΟΣ ΕΣΤΕΗΤΣ στην Πάφο.