Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρουσία της Leptos Estates στις τελευταίες διεθνείς κτηματικές εκθέσεις “Domexpo” και “Moscow International property show ” που έγιναν στη Μόσχα.

Παρών στις εκθέσεις όπως πάντα τα τελευταία χρόνια ήταν και η Leptos Estates με δικό της περίπτερο. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας παρουσίασαν την πλειάδα των αναπτυξιακών της έργων τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα καθώς και τα νέα έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει στην Κύπρο όπως το Venus Gardens το Belvedere Villas και το Coral Seas Villas. Τα έργα αυτά υψηλής αρχιτεκτονικής και ποιότητας της Leptos Estates αποτελούν εγγύηση για το μέλλον και στοχεύουν στην διεθνή καθιέρωση του Ομίλου.

Η πολυμελής ομάδα από τα τμήματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων καθώς και από τα γραφεία της εταιρείας στην Μόσχα και Αγία Πετρούπολη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να κλείσει συμφωνίες για πωλήσεις περιουσιών όπως επίσης συνεργασίας με μεγάλα κτηματομεσιτικά γραφεία τόσο από την Μόσχα όσο και από άλλες μεγάλες πόλεις της Ρωσίας.

Φαίνεται ότι η Κύπρος επανέκτησε σε μεγάλο βαθμό την εμπιστοσύνη των Ρώσων επενδυτών και αγοραστών αλλά και την προτίμηση των τουριστών οι οποίοι φαίνεται θα κατακλύσουν και το φετινό καλοκαίρι τα ξενοδοχεία μας.

Φώτο: Από την έκθεση Domexpo στην Μόσχα