Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τετραήμερο 77ο συνέδριο της περιφέρειας 2450 του διεθνούς Ρόταρυ  που πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες στην πόλη της Λεμεσού. Κύριο θέμα του συνεδρίου ήταν “Ένα υγιές περιβάλλον σε μια ειρηνική κοινωνία”. Η Leptos Estates γνωστή για τα φιλοροταριανά αισθήματα της ήταν ένας από τους σημαντικούς χορηγούς στην όλη εκδήλωση, συμμετέχοντας με περίπτερο και τριμελή ομάδα διευθυντικών στελεχών.

Ένας τεράστιος αριθμός των Ροταριανών  προσωπικοτήτων παρευρέθηκαν μαζί με τις συζύγους τους (600 περίπου άτομα) που κατέφθασαν από διάφορα μέρη για να συμμετάσχουν στο συνέδριο όπως ο Λίβανος, η Ιορδανία, η Αίγυπτος, το Μπαχρέιν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αρμενία, η Παλαιστίνη, το Σουδάν, η Γεωργία και, φυσικά η Κύπρος.

Το περίπτερο της Leptos Estates, επισκέπτονταν σε καθημερινή βάση οι συμμετέχοντες του συνεδρίου όπου  έδειξαν ένα εντυπωσιακό ενδιαφέρον για τα ακίνητά της ως  μια σίγουρη και προσοδοφόρα  επένδυση. Οι Σύνεδροι δήλωσαν ότι η Κύπρος εξακολουθεί να είναι στην κορυφή της λίστας προτίμησης τους  για ασφαλείς και όμορφες διακοπές ή ακόμα και για να ζήσουν το υπόλοιπο της ζωής τους εδώ.

Το συνέδριο τελείωσε παραγωγικά και όλοι επέστρεψαν στις χώρες τους πολύ εντυπωσιασμένοι από το νησί μας και τη φιλοξενία που έλαβαν κατά τη διάρκεια της εδώ παραμονής τους. Από την πλευρά μας σαν Κύπρος ελπίζουμε να παραμείνουνε σε επαφή μαζί μας ελπίζοντας να επιστρέψουν πίσω ξανά και ξανά και γιατί όχι να αποκτήσουν εδώ και την μόνιμη τους κατοικία κάτω από τους καταγάλανους ουρανούς μας.

Φώτο: Από το συνέδριο των Ροταριανών στην Λεμεσό.