Ο Όμιλος ΛΕΠΤΟΣ, μέσα στα πλαίσια της αναβάθμισης και μεγιστοποίησης της εξυπηρέτησης πελατών στα Γραφεία Πληροφοριών του, πραγματοποίησε πρόσφατα την ειδική συνάντηση του προσωπικού των Γραφείων Πληροφοριών που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων στα κεντρικά γραφεία του Ομίλου στην Πάφο.

Ομιλητές στη συνάντηση ήταν ο Υπεύθυνος Πωλήσεων και ομάδα Αρχιτεκτόνων  του Ομίλου οι οποίοι  εξήγησαν τη σημαντικότητα της εφαρμογής και αποτελεσματικότητας της στρατηγικής πωλήσεων της εταιρείας σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον και κυρίως σε περίοδο οικονομικής κρίσης. Επεξήγησαν την τεράστια σημασία που έχει η σωστή οργάνωση και ομαδικότητα στα Γραφεία Πληροφοριών για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας. Παρουσίασαν επίσης και για τα νέα αναπτυξιακά έργα του Ομίλου με τα οποία γίνεται προσπάθεια να προωθηθούν σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.

Όλα τα μέλη των Γραφείων Πληροφοριών της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στο σεμινάριο αφού τους δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν θέματα που πιστεύουν μέσα από τη δική τους εμπειρία ότι θα συμβάλουν στην βελτίωση της εξυπηρέτησης και την άνοδο των πωλήσεων.

Μετά συνάντηση είχαν την ευκαιρία  να επισκεφθούν και να γνωρίσουν από κοντά τα νέα έργα του Ομίλου “Βelvedere Plots and Villas” και “Venus Gardens” όπου  έγινε ξενάγηση και παρουσίαση τους από τους Μηχανικούς και Αρχιτέκτονες των έργων.

Φώτο: Γραφείο Πληροφοριών της ΛΕΠΤΟΣ ΕΣΤΕΗΤΣ στην  Κάτω Πάφο.