Η Logicom, πλάι στον Γενικό Διευθυντή του Global Technology Distribution Council (GTDC) Tim Curran και μαζί με μερικά από τα υπόλοιπα μέλη του GTDC, κτύπησαν το καμπανάκι για την έναρξη της χρηματιστηριακής συνάντησης της 7 Μαΐου 2015 του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης και ταυτόχρονα του ετήσιου Επενδυτικού Συνέδριου του GTDC, που διοργανώθηκε στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Το GTDC εκπροσωπεί τις κορυφαίες εταιρείες διανομής τεχνολογικών προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων, παγκοσμίως. Ο αθροιστικός κύκλος εργασιών των μελών του GTDC ξεπερνά τα $135 δισεκατομμύρια ετησίως καλύπτοντας πλήρως όλη τη γεωγραφία του πλανήτη μας και χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών καναλιών. Η Logicom έχει προσκληθεί και είναι μέλος του GTDC από τον Ιανουάριο του 2014 ως ένας από τους κορυφαίους και ταχύτατα αναπτυσσόμενους διανομείς στην περιοχή. Ο στόχος της Logicom είναι να βοηθήσει το GTDC να επικοινωνήσει σωστά στις κατασκευάστριες εταιρείες αλλά και στην επενδυτική κοινότητα την αξία και συνεισφορά των εταιρειών διανομής στην τροφοδοτική αλυσίδα των τεχνολογικών προϊόντων, υπηρεσιών και λύσεων.

Τα μέλη του GTDC βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και επομένως έχουν γνώση όλων των τεχνολογικών εξελίξεων και καινοτομιών. Συμμετέχουν επίσης τακτικά σε συνέδρια των μελών του GTDC καθώς και σε άλλες εκδηλώσεις και συναντήσεις που στόχο έχουν να φέρνουν σε επαφή τα ανώτατα διοικητικά στελέχη των εταιριών-μελών για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών