Η PGS Lighting Electrical, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Megaman®, πρόσφατα εισήγαγε την τελευταία τεχνολογία για φωτισμό LED Ingenium® Blu (Τεχνολογία Bluetooth) που επιτρέπει στους χρήστες να χειριστούν το φωτισμό του χώρου τους μέσω της έξυπνης συσκευής τους. Αυτή η καινοτόμος λύση κέρδισε το βραβείο Good Design στο HomeDEC στη Μαλαισία το 2014 και πρόσφατα επιλέχθηκε ως «Κορυφαία Καινοτομία της Χρονιάς» από το περιοδικό DIY.

Με την ολοκληρωμένη τεχνολογία Bluetooth 4.0 της Ingenium® Blu, οι χρήστες απολαμβάνουν τα πλεονεκτήματα του έξυπνου φωτισμού, με άμεση και εύκολη εγκατάσταση. Είναι κατάλληλη για μικρούς χώρους με κάλυψη μέχρι και 10 μέτρα και παρέχει λειτουργίες όπως άναμμα, σβήσιμο και αυξομείωση της έντασης των φώτων, προγραμματισμός του φωτισμού για συγκεκριμένες περιστάσεις, διευκόλυνση του χειρισμού των λαμπτήρων συγκεντρώνοντας τους σε ένα μηχανισμό, ρύθμισης της ώρας, κτλ. Μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οικιστικό ή επαγγελματικό υποστατικό χωρίς επιπλέον καλωδίωση. Η Ingenium® Blu είναι συμβατή με τους λαμπτήρες Megaman® LED PAR16.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PGS Lighting Electrical Νεόφυτος Νεοφύτου δήλωσε: «Όταν ξεκινήσαμε πριν από 30 χρόνια δεσμευτήκαμε να παρέχουμε στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές, παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας να εξελισσόμαστε με βάση τις νέες τάσεις της αγοράς και να εφαρμόζουμε πρωτοποριακές ιδέες. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να εισάγουμε στην αγορά αυτή την επαναστατική τεχνολογία που θα επιτρέψει στους πελάτες μας να χειρίζονται το φωτισμό τους μέσω της έξυπνης συσκευής τους.»

Η τεχνολογία φωτισμού Ingenium® Blu προσφέρεται σε όλα τα καταστήματα της PGS Lighting Electrical παγκύπρια.