Η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL ήταν και φέτος ο Μέγας Χορηγός της Τελικής Εκδήλωσης του «Φεστιβάλ Ταμάσσια 2013», που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στην πλατεία του χωριού Ψημολόφου.

Όσοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ειδικά περίπτερα στα οποία παρουσιάζονταν παραδοσιακά επαγγέλματα, να συμμετάσχουν σε παιχνίδι «Κυνήγι Θησαυρού» και να παρακολουθήσουν το πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με παραδοσιακά τσιαττιστά, χορούς αλλά και μουσικό πρόγραμμα παραδοσιακής μουσικής και τραγουδιών από τον Μιχάλη Τερλικκά και το συγκρότημα του.

Η STAROIL ως Μέγας Χορηγός του φεστιβάλ συμμετείχε στις εκδηλώσεις με δικό της περίπτερο, όπου το προσωπικό της διένειμε πληροφοριακό υλικό σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας. Οι επισκέπτες στο περίπτερο της STAROIL είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό διεκδικώντας δωροκουπόνια για δωρεάν καύσιμα από τα πρατήρια της εταιρείας.

O Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL Γιώργος Πέτρου, δήλωσε: «Είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε πάντοτε παρόντες σε σημαντικές εκδηλώσεις που διοργανώνονται στις περιοχές που διαθέτουμε αυτούσια παρουσία με ένα ή και περισσότερα πρατήρια. Το Φεστιβάλ Ταμάσσια, αποτελεί έναν θεσμό τον οποίο η STAROIL στηρίζει για ακόμη μια χρονιά, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο εκδηλώσεις που αναδεικνύουν την πολιτιστική μας παράδοση».