Στο πλευρό των πολιτιστικών δραστηριοτήτων του Δήμου Πάφου βρίσκεται η Κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL. Στα πλαίσια συνάντησης του Δημάρχου Πάφου κ. Σάββα Βέργα, με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της STAROIL κ. Γιώργο Πέτρου, ανακοινώθηκε και επίσημα η συμπερίληψη της εταιρείας στην ομάδα Χορηγών της μεγάλης συναυλίας του δημοφιλή καλλιτέχνη Αντώνη Ρέμου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάφο στις 13 Αυγούστου, στην πλατεία του Κάστρου (Λιμανάκι Πάφου).

Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου διοργανώνεται από τον Δήμο Πάφου (Πολιτιστικές Υπηρεσίες), στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Παράθυρο – Καλοκαίρι 2013», και η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη αρχίσει.

Για την STAROIL η Πάφος είναι μια ιδιαίτερα σημαντική επαρχία, στην οποία έχει επενδύσει με την ανέγερση και λειτουργία ενός ολοκαίνουργιου και υπερσύγχρονου πρατηρίου καυσίμων στην κοινότητα της Χλώρακας. Το πρατήριο της STAROIL στη Χλώρακα, το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά μεγάλο αριθμό καταναλωτών, ντόπιους και ξένους, βρίσκεται κοντά στους Τάφους των Βασιλέων, στον κεντρικό δρόμο προς τον Κόλπο των Κοραλλίων και ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του, έχει γίνει σημείο αναφοράς.