Ξεκίνησε τη λειτουργία της και υποδέχεται τους καταναλωτές η νέα Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Σκαρίνου, το έβδομο κατάστημα στην αλυσίδα των υπεραγορών. Τοποθετημένη σε στρατηγικό σημείο ώστε να εξυπηρετεί όχι μόνο τους κατοίκους, αλλά και τους διερχομένους, η νέα υπεραγορά ξεκινά με μια σειρά από καινοτομίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή.

Τα εγκαίνια της νέας υπεραγοράς πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, από τον Πρόεδρο της Χ.Α.Παπαέλληνας Εμπορική, κ. Ανδρέα Παπαέλληνα, παρουσία κοινοταρχών της επαρχίας Λάρνακας, εργαζομένων και κατοίκων της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Παπαέλληνας δήλωσε: «Είναι μεγάλη μας χαρά που αναπληρώνουμε με τον καλύτερο τρόπο ένα κενό στην περιοχή της Σκαρίνου. Με μια επένδυση εκατομμυρίων ευρώ και 45 νέες θέσεις απασχόλησης συνεχίζουμε τις επενδυτικές μας κινήσεις προς όφελος και της περιοχής και της οικονομίας. Φιλοδοξία μας είναι να καταστήσουμε το σημείο αυτό υπερτοπικό κέντρο αγορών και να εξυπηρετούμε τον καταναλωτή, με τον τρόπο και στο χρόνο που αυτός επιλέγει».

Στη νέα Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Σκαρίνου, έκτασης 1400 τετραγωνικών μέτρων, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται, αφού διαθέτει μεταξύ άλλων εξειδικευμένα τμήματα φρέσκων, κρεοπωλείο, φρουταρία, αρτοποιείο, ντελικατέσεν, ψαραγορά, κάβα, ψησταριά και άνετο χώρο στάθμευσης. Το υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πρόθυμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του κάθε πελάτη, ενώ οι μοναδικές τιμές και οι πολλαπλές προσφορές θα καταστήσουν την νέα υπεραγορά σημείο αναφοράς στην περιοχή. Η νέα Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα είναι ανοικτή επτά ημέρες της εβδομάδας μέχρι αργά το βράδυ.