Τα καταστήματα Marks&Spencer Λευκωσίας του Ομίλου Voici La Mode, διοργάνωσαν δημοσιογραφική διάσκεψη με σκοπό την εισφορά €15.000 στο Βαγόνι Αγάπης, τα οποία συγκεντρώθηκαν μέσα από το σχέδιο στήριξης που υιοθετήθηκε από τον Όμιλο τον Ιούνιο, και αφορούσε την εισφορά 1 ευρώ στο «Βαγόνι Αγάπης» για αγορές €20 και άνω, που έκαναν οι πελάτες στα καταστήματα Marks&Spencer στη Λευκωσία. Επίσης, κατά τη διάρκεια του Μήνα Αγάπης, οι εργαζόμενοι του Ομίλου Voici La Mode συνέλεξαν ρούχα, παιχνίδια και άλλα αντικείμενα, τα οποία πρόσφεραν στο Βαγόνι Αγάπης, κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη.

Θέλοντας για άλλη μια φορά να στηρίξει τους συνανθρώπους μας, ο Όμιλος Voici La Mode αυτή τη δύσκολη περίοδο, αποφάσισε να εντάξει στις δραστηριότητες της Εταιρικής Κοινωνικής Προσφοράς του Ομίλου Voici La Mode Ltd, το σχέδιο «Μήνας Αγάπης» για τη στήριξη του Συνδέσμου «Βαγόνι Αγάπης» που συμβάλει στη δυνατή στήριξη και ανακούφιση πολλών συμπολιτών μας που υποφέρουν. Τα έσοδα του Συνδέσμου θα διατεθούν για τις άμεσες ανάγκες άπορων ατόμων, στους οποίους παραχωρείται βοήθεια σε τρόφιμα, ρούχα, έπιπλα, καταβολή του ενοικίου τους και πληρωμή λογαριασμών (π.χ. ηλεκτρισμού),πληρωμή διδάκτρων των παιδιών καθώς και βοήθεια σε άπορους φοιτητές.Το «Βαγόνι Αγάπης» στηρίζει επίσης οικονομικά, ασθενείς για εγχείρηση ή θεραπεία στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της δημοσιογραφικής διάσκεψης, η κυρία Άρτεμης Αντωνιάδου, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Voici La Mode, δήλωσε: «Το θεωρώ υποχρέωσή μας, ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη περίοδο, να βοηθούμε τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη». Εκ μέρους του Συνδέσμου «Βαγόνι Αγάπης», η κυρία Σοφία Παναγιωτόπουλου, η οποία εξέφρασε τις θερμές της ευχαριστίες προς τα καταστήματα Marks&Spencer Λευκωσίας, και το προσωπικό του Ομίλου Voici La Mode Ltd, τόνισε πως «Αυτή η ενέργεια είναι μία πολύ καλή τονωτική ένεση για τις ανάγκες του συνδέσμου μας, που μέρα με τη μέρα γίνονται μεγαλύτερες».

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα μεγάλα προβλήματα που βιώνουν πολλές ομάδες συμπατριωτών μας το τελευταίο διάστημα, έδωσαν την αφορμή στον Όμιλο Voici La Mode και στα καταστήματα Marks&Spencer στη Λευκωσία, να ευαισθητοποιηθούν, εστιάζοντας σε ουσιαστικές πράξεις κοινωνικής προσφοράς, στηρίζοντας με οικονομική αλλά και με ηθική ενίσχυση πολλούς συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, μέσω διαφόρων φιλανθρωπικών οργανισμών και όχι μόνο.