Το ιστορικό χωριό του Κολοσσίου υποδέχθηκε μια νέα Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Fresh & Easy, η οποία έχει ξεκινήσει τη λειτουργία της και αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για τους κατοίκους της περιοχής. Το όγδοο κατάστημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ είναι πλήρως εξοπλισμένο, ώστε να εξυπηρετήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

Τα εγκαίνια της νέας υπεραγοράς τελέστηκαν το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, από τον Πρόεδρο της Χ.Α.Παπαέλληνας Εμπορική, κ. Ανδρέα Παπαέλληνα, παρουσία κοινοτικών αρχών , εργαζομένων και κατοίκων της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο κ. Παπαέλληνας δήλωσε: Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη νέα υπεραγορά Κολοσσίου που αποτελεί ακόμα μια σημαντική επένδυση της εταιρείας μας, που αποσκοπεί στο να προσφέρει τη νέα εμπειρία ψωνίσματος σε περισσότερους καταναλωτές και ταυτόχρονα να δώσει περαιτέρω ώθηση στην οικονομία μας. Παράλληλα, επέφερε τη δημιουργία 45 νέων θέσεων εργασίας που έχουν πληρωθεί από άνεργους συμπολίτες μας». Θέλοντας να συνεισφέρει στην κάλυψη των αναγκών της κοινότητας Κολοσσίου, ο κ. Παπαέλληνας, ανακοίνωσε εισφορά της εταιρείας, ύψους €10.000.

Στη νέα Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Fresh & Easy Κολοσσίου, έκτασης 1080 τετραγωνικών μέτρων, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια τεράστια ποικιλία προϊόντων σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, αφού μεταξύ άλλων διαθέτει εξειδικευμένα τμήματα φρέσκων, κρεοπωλείο, φρουταρία, αρτοποιείο, ντελικατέσεν, ψαραγορά, κάβα, ψησταριά και άνετο χώρο στάθμευσης. Με κύριο μέλημα την άριστη εξυπηρέτηση του κάθε καταναλωτή ξεχωριστά, το υψηλά εκπαιδευμένο προσωπικό ανταποκρίνεται με ιδιαίτερη προθυμία στις απαιτήσεις κάθε πελάτη.

Η νέα Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Fresh & Easy Κολοσσίου, θα είναι ανοικτή επτά ημέρες της εβδομάδας μέχρι αργά το βράδυ.