Ακόμη ένα υπερσύγχρονο πρατήριο καυσίμων έθεσε σε λειτουργία η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών STAROIL, παραμένοντας σταθερή στο επεκτατικό της πρόγραμμα διεύρυνσης του δικτύου της. Το όγδοο και μεγαλύτερο μέχρι στιγμής πρατήριο STAROIL, βρίσκεται στην Ανθούπολη στην Επαρχία Λευκωσίας, και έρχεται να δώσει λύση σε χιλιάδες οδηγούς της ευρύτερης περιοχής, αλλά και διερχόμενους με κατεύθυνση προς και από τις ημιορεινές κοινότητες, οι οποίοι μπορούν πλέον να εξυπηρετούνται ευκολότερα, χωρίς να παρεκκλίνουν από τη διαδρομή τους.

Το νέο, σύγχρονο πρατήριο, ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 26 Μαρτίου 2014, όπως και στα υπόλοιπα του δικτύου της, η STAROIL, προσφέρει όλων των τύπων καύσιμα, κίνησης, θέρμανσης καθώς και υψηλής ποιότητας λιπαντικά Castrol. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες όπως πλύσιμο αυτοκινήτου, έλεγχος λαδιού και μέτρηση πίεσης ελαστικών. Ως μια ευαίσθητη εταιρεία προς το περιβάλλον, η STAROIL έχει εγκαταστήσει σε όλα της τα πρατήρια, συστήματα ανάκτησης και επιστροφής των ατμών βενζίνης από τις αντλίες (φάσης ΙΙ).

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της εταιρείας για περαιτέρω διεύρυνση της παρουσίας της σε περισσότερα σημεία της Κύπρου, η STAROIL θέτει ως βάση της τη σωστή εξυπηρέτηση των οδηγών με υψηλής ποιότητας καύσιμα, σε ανταγωνιστικές τιμές κάτι το οποίο επιβεβαιώνει και το συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο της εταιρείας στην αγορά καυσίμων παγκύπρια.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «η επέκταση του δικτύου της STAROIL γίνεται στοχευμένα και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο σε σύντομο χρονικό διάστημα, από το 2011 που ανοίξαμε το πρώτο μας πρατήριο, έχουμε κερδίσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς. Το όγδοό μας πρατήριο στην Ανθούπολη, βρίσκεται σε κομβικό σημείο και είμαι σίγουρος ότι θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για την ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα, η σταδιακή επέκταση του δικτύου μας, δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας».

Το νέο πρατήριο της εταιρείας βρίσκεται στην Λεωφόρο Αγίου Γεωργίου 107 στην Λακατάμεια