Μετά από την έκδοση των τροποποιητικών διαταγμάτων από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για την επέκταση των περιοχών στις οποίες εφαρμόζεται τουριστικό ωράριο, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ ανακοινώνουν ότι από τις 12 Ιουλίου 2013 θα παραμένουν ανοικτές καθημερινά μέχρι αργά το βράδυ συμπεριλαμβανομένων και της Τετάρτης και της Κυριακής.

Ο Διευθυντής Marketing των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, κ. Γιώργος Θεοδότου, δήλωσε σχετικά: «Είναι με ιδιαίτερη ικανοποίηση που δεχθήκαμε την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων. Θεωρούμε ότι ένα τέτοιο μέτρο ήταν αναγκαίο καθώς θα συμβάλει στην ενίσχυση της οικονομίας, στην τόνωση της αγοράς και στον περιορισμό της ανεργίας με τη δημιουργία επιπλέον θέσεων εργασίας. Παράλληλα, αυτή η αλλαγή θα συμβάλει στη διευκόλυνση των καταναλωτών και στην καλύτερη εξυπηρέτησή τους, γεγονός που αποτελεί πρώτιστο μέλημά μας»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ωράρια λειτουργίας στην ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ www.alphamega.com.cy και στη σελίδα τους στο Facebook www.facebook.com/AlphamegaHypermarkets