Προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι η 16η Δεκεμβρίου 2012

H easyJet, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους του Ηνωμένου Βασιλείου, αναζητεί 20 πρόσφατα πτυχιούχους ή σπουδαστές που πρόκειται να αποφοιτήσουν το καλοκαίρι του 2013, για να συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της εταιρίας.

Η αεροπορική εταιρία ψάχνει άτομα με υψηλά κίνητρα, που επιθυμούν να αποκτήσουν πολύπλευρη και ανεκτίμητη εμπειρία, εργαζόμενοι για μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες της Ευρώπης, η οποία ετησίως εξυπηρετεί 58 εκατ. επιβάτες, σε περισσότερους από 600 προορισμούς.

Το διετές πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες για τους απόφοιτους σε ευρύ γκάμα τμημάτων όπως Operations, Οικονομικών και Διοίκησης Έργου στους τομείς Πληροφορικής, Εμπορίου, Marketing και Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

H διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της easyJet σχολίασε: “Στην easyJet είμαστε αποφασισμένοι να επενδύσουμε, καθώς και να δώσουμε την ευκαιρία στους πρόσφατα απόφοιτους – κάτι το οποίο θεωρούμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε αυτό το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που ζούμε. Ψάχνουμε για μια ομάδα εξαίρετων ατόμων που δεν έχουν μόνο υψηλούς βαθμούς, αλλά και το κίνητρο για να αξιοποιήσουν στο έπακρο ό,τι προσφέρει το πρόγραμμα.”

Μέσα από το πρόγραμμα οι απόφοιτοι μπορούν να μάθουν από τους επαγγελματίες του κλάδου πώς να αντιμετωπίζουν σημαντικά επιχειρηματικά έργα, καθώς και να αποκτήσουν ευκαιρίες για τη δημιουργία ενός δικτύου επαφών, σε όλους τους τομείς της easyJet. Επίσης, θα έχουν υποστήριξη από έναν ειδικό σύμβουλο καθ’όλη τη διάρκεια του προγράμματος. Κατά τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών η easyJet έχει ψηφιστεί από τους απόφοιτους, ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες για να εργαστούν, λαμβάνοντας την 35η θέση στην έρευνα «The JobCrowd’s 2012/2013» που διεξήγαγε.

Η easyJet υλοποιεί το πρόγραμμα τα τελευταία δύο χρόνια και από αυτό έχουν αποφοιτήσει μέχρι σήμερα 30 συμμετέχοντες από 9 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, και οι οποίοι ήδη εργάζονται σήμερα στην εταιρία. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λειτουργεί παράλληλα με το πρόγραμμα μαθητευόμενων της εταιρίας- και τα δύο, είναι μέρος της ευρύτερης προσέγγισης της easyJet για την προσέλκυση νέων ανθρώπων στην αεροπορική εταιρία που σήμερα προσλαμβάνει περίπου 1.000 άτομα, ηλικίας 18-25 κάθε χρόνο.

Η easyJet είναι μέρος της οργάνωσης WORKing for YOUth’ στο Ηνωμένο Βασίλειο, μιας πρωτοβουλίας που έχει ως στόχο τη βελτίωση της απασχόλησης νέων.

Για όσους επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση τους έως τις 16 Δεκεμβρίου 2012 στο http://careers.easyjet.com/graduates/ όπου υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα.

Τα προαπαιτούμενα για συμμετοχή στο πρόγραμμα

Βαθμός πτυχίου 

Τουλάχιστον 2.2 ή αντίστοιχη Ευρωπαϊκή βαθμολογία 

Τομείς σπουδών  

Λογιστική και οικονομική διαχείριση (accountancy and financial management) , διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (HR and recruitment), Τουριστικών επιχειρήσεων (Hospitality, leisure and travel), Πληροφορικής (IT and technology), Logistics, Διαχείριση εφοδιαστικής αλυσίδας (transport and supply chain), Διοίκηση επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Διαφήμιση και Δημόσιες Σχέσεις
Επιδόματα/ πλεονεκτήματα Πρόγραμμα σύνταξης (με τη συμβολή της εταιρίας), δυνατότητα αγοράς μετοχών, αεροπορικά ταξίδια με την εταιρία

Τύπος θέσης

Πλήρες ωράριο

Τοποθεσία

Το αεροδρόμιο του Luton στο Λονδίνο