Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διεθνής κτηματική έκθεση,Cityscape Egypt, που έγινε στο Κάιρο αυτές τις μέρες και την οποία σφράγισαν με την παρουσία τους οι καλύτερες εταιρείες Αγοράς, Ανάπτυξης και Πώλησης Ακίνητης Περιουσίας στην Αίγυπτο και ειδικά την Μ. Ανατολή.

Δυναμική συμμετοχή στην έκθεση είχε η Leptos Estates, στελέχη της οποίας  παρουσίασαν τα αναπτυξιακά έργα του Ομίλου τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα. Το ενδιαφέρον τόσο των Αιγυπτίων αγοραστών και επενδυτών όσο και των ξένων που διαμένουν στην περιοχή προσέλκυσαν κυρίως  τα έργα του Ομίλου στην Πάφο τα οποία είναι καινοτόμα και πρωτοπόρα αλλά και η ίδια η επαρχία η οποία προσφέρει ασφάλεια, καθαρό περιβάλλον, αλλά και κοσμοπολίτικη ζωή.

Ο Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ της Leptos Estates  κος Σάκης Χ’Αλεξάνδρου  δήλωσε χαρακτηριστικά:  «Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια προβολής για ανάδειξη όχι μόνο της εταιρίας μας  και της Πάφου αλλά και της Κύπρου γενικότερα σε μια δύσκολη περίοδο για το νησί μας. Παράλληλα ο Όμιλος μας προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες επένδυσης και αγοράς σε αναγνωρισμένα έργα ποιότητας και αρχιτεκτονικής τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα».

Ο Όμιλος Λεπτός , ο μεγάλος ηγετικός όμιλος στην ανάπτυξη γης στην Ανατολική Μεσόγειο , επενδύει στο μέλλον σχεδιάζοντας έργα με ξεχωριστή ταυτότητα, υψηλή αρχιτεκτονική και ποιότητα. ‘Έργα με ευαισθησία στο περιβάλλον, που θέτουν τον πήχη ψηλά και στοχεύουν στη δυναμική ανάπτυξη και επέκταση του Ομίλου στην Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό εν μέσω κρίσης.