Το επώνυμο στυλ των κρουαζιερών με μικρά πλοία της ελληνικής εταιρείας Variety Cruises προσφέρει ένα νέο τρόπο κρουαζιέρας, με ταξίδια πλούσια σε εμπειρίες, για εξερευνητικά μυαλά. Έχοντας ιδρυθεί το 2005, με μια ιστορία που χρονολογείται από το 1949, η Variety Cruises αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες γραμμές κρουαζιερών με μπουτίκ-πλοία στον κόσμο. Διαθέτει ένα στόλο 11 πλήρως ιδιόκτητων σκαφών, που περιλαμβάνει μεγάλες θαλαμηγούς, ιστιοφόρα κρουαζιερόπλοια και πολυτελή ιδιωτικά γιοτ. Συναρπαστικές διαδρομές, εξατομικευμένες υπηρεσίες και κουζίνα με ισχυρή τοπική γεύση, αποτελούν συνώνυμα για την εταιρεία, με την επιλογή για εμπειρίες σε κρουαζιέρες με μικρά πλοία ολοένα να αυξάνεται.

Το τελευταίο 5άστερο mega yacht Variety Voyager, του οποίου η κατασκευή ανήλθε στα 27 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει 36 καμπίνες και έχει καταγραφεί ως το πρώτο θαλάσσιο σκάφος που γίνεται μέλος της συλλογής Preferred Boutique Collection της Preferred Hotels & Resorts. Κάθε πλοίο φιλοξενεί ένα επιλεγμένο αριθμό επιβατών, που κυμαίνεται από 12 μέχρι 75 επιβάτες, παρέχοντας την οικειότητα που μπορεί να βρει κανείς σε ένα ιδιωτικό πλοίο, ενώ παράλληλα μπορεί να προσαράξει σε μικρότερα λιμάνια, σε δημοφιλείς και κοσμοπολίτικες τοποθεσίες.

Τα προγράμματα της Variety Cruises εξερευνούν ένα πλούσιο εύρος δημοφιλών τοποθεσιών και κρυμμένων προορισμών-διαμαντιών, που συμπεριλαμβάνουν την Ελλάδα, την Αδριατική, την Ιταλία, τη Δυτική Αφρική, τις Σεϋχέλλες, την Κούβα, την Κόστα Ρίκα και τη Μεσόγειο Θάλασσα. Τα γεμάτα εμπειρίες δρομολόγια αγκαλιάζουν κάθε προορισμό, επιτρέποντας άφθονο ελεύθερο χρόνο σε κάθε λιμάνι, προσαράζοντας συχνά μέσα στην καρδιά του λιμανιού της πόλης και προσφέροντας αργότερα στάσεις για κολύμπι σε απόμερους κόλπους.

Οι θησαυροί της Νότιας Ιταλίας και της Μάλτας με το Mega yacht Variety Voyager

Ζήστε μια αρμονική ισορροπία μεταξύ της συμβατικής κρουαζιέρας και της ιδιωτικής ιστιοπλοΐας, μαζί με ένα συναρπαστικό ταξίδι της ανακάλυψης, ξεσκεπάζοντας τους θησαυρούς της Νότιας Ιταλίας, της Σικελίας και της Μάλτας με το Mega yacht Variety Voyager. Ξεκινώντας από το Σαλέρνο, θα περιηγηθείτε γύρω από τη Σικελία και θα εξερευνήσετε την Ταορμίνα, τις Συρακούσες, το Αγκριτζέντο και την Κεφαλού και θα σταματήσετε στα νησιά Κάπρι, τη Μάλτα και το Λίπαρι… όλοι τόσο διαφορετικοί προορισμοί μεταξύ τους, αλλά εξίσου καταπληκτικοί.

Tο Σαλέρνο είναι μια όμορφη πόλη κοντά στην ακτή Αμάλφη στην Τυρρηνική Θάλασσα. Είναι ένα ωραίο μείγμα της σύγχρονης ζωής με την ιστορία. Η επίσκεψη στην ιστορική παλιά πόλη θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Έχει μια τεράστια ιστορική σημασία που συνδέεται με το Duomo Salermo δηλαδή τον καθεδρικό ναό. Μουσεία και πολλές περιοχές αποδεικνύουν την πλούσια κληρονομιά της πόλης. Η ακτή είναι ένα πολύ όμορφο μέρος για να εξερευνήσετε, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών κοντινών πόλεων, όπως το Ποζιτάνο και το Ραβέλο. Αυτή η πόλη είναι ένα ζωντανό σύγχρονο κέντρο διάσημο, επίσης, για την εμπορική περιοχή του, η οποία είναι εδώ για αιώνες. Το Σαλέρνο είναι μια πόλη που, σίγουρα, γοητεύει τους επισκέπτες.

Η Ταορμίνα (Ιταλία), ιστορικό θέρετρο της ανατολικής ακτής της Σικελίας, βρίσκεται μεταξύ των πόλεων Μεσσήνη και Κατάνη. Τοποθετημένη σε μια πλαγιά της παράκτιας διαδρομής, σε υψόμετρο 200 μέτρων, η Ταορμίνα έχει μια ασύγκριτη θέα στη θάλασσα και στο όρος Αίτνα. Ο συνδυασμός γραφικότητας και ήπιου κλίματος έχει κάνει την Ταορμίνα και τα περίχωρά της ένα πασίγνωστο χειμερινό θέρετρο.

Οι σταθμοί της 8ήμερης κρουαζιέρας: Σαλέρνο, Κάπρι, Λίπαρι, Ταορμίνα, Συρακούσες, Μάλτα, Λικάτα-Αγκριτζέντο, Κεφαλού, Σαλέρνο

Ημερομηνίες αναχώρησης: 5, 12 & 19 Οκτωβρίου 2014

Η Century Travel, η μόνη εξειδικευμένη εταιρεία διεθνών πολυτελών κρουαζιερών στην Κύπρο, φέρνει μια εναλλακτική ιδέα στις πολυτελείς κρουαζιέρες στην Κύπρο, με την αποκλειστική αντιπροσώπευση της Variety Cruises. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Century Travel, μπορείτε να καλείτε το 70 000 970 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.centurycyprus.com