Σήμερα έχει αλλάξει ουσιαστικά ο τρόπος που λειτουργούμε και επικοινωνούμε. Έχουμε αποκτήσει ψηφιακή κοινωνική ταυτότητα και σε συνδυασμό με την ανάγκη για προσεχτική οικονομική διαχείριση, δεν μπορεί παρά να προσαρμοστεί δυναμικά και ο επιχειρηματικός τρόπος λειτουργίας. Σύντομα ο όρος ‘Cloud Computing’ θα είναι τόσο καθιερωμένος όσο το Facebook και το Twitter. Κι αν είναι για εσάς σημαντικό να βρίσκεστε πάντα ένα βήμα μπροστά, σίγουρα είναι ένας όρος που θα θέλετε να μάθετε πρώτοι.

Απαντώντας στην επιτακτική ανάγκη που υπάρχει σήμερα για δυναμική απόδοση αλλά και εξοικονόμηση, η Microsoft διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση την Τρίτη 21 Μαΐου από τις 14:30 μέχρι τις 18:00, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου, με στόχο την «Αύξηση Παραγωγικότητας + Μείωση Εξόδων» για τοπικές μικρομεσαίες εταιρίες.

Η εκδήλωση θα καλύψει τις χρήσεις και τα οφέλη του «Cloud Computing». Εξειδικευμένοι λειτουργοί της Microsoft θα εξηγήσουν τα οφέλη του ‘Cloud Computing’ και θα παρουσιάσουν δύο νέα πρωτοποριακά προϊόντα: το Office 365 και το Windows Azure. Χρησιμοποιώντας τα προϊόντα αυτά η Microsoft θα προτείνει επαγγελματικές εφαρμογές σχεδιασμένες για να προσφέρουν απόλυτη ευελιξία, αυτοματοποιημένα εργαλεία διαχείρισης, αξιόπιστη αποθήκευση δεδομένων και μείωση συνολικών εξόδων λειτουργίας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:
www.microsoft.com/en-cy/small-medium-business/events/smb-cloud-solutions.aspx

«Αύξηση Παραγωγικότητας + Μείωση Εξόδων: Επιτέλους Πάνε Μαζί» στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστήμιου Κύπρου, την Τρίτη 21 Μαΐου από τις 14:30 μέχρι τις 18:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22456077.  E-mail: cyprussmb@microsoft.com