Το «Πιστοποιητικό Αριστείας για τη χρονιά 2012» απονεμήθηκε στο Υδροπάρκο Fasouri Watermania στη Λεμεσό, από την ιστοσελίδα TripAdvisor.

Το βραβείο Αριστείας είναι το αποτέλεσμα των θετικών σχολίων που καταχώρησαν στην ιστοσελίδα οι χρήστες του TripAdvisor οι οποίοι επισκέφτηκαν το Υδροπάρκο αυτό το καλοκαίρι.  

Το TripAdvisor είναι η δημοφιλέστερη ιστοσελίδα που ασχολείται με τους τουριστικούς προορισμούς. Λειτουργεί σε 30 χώρες και εκπροσωπεί την μεγαλύτερη ταξιδιωτική κοινότητα στον κόσμο. Η ιστοσελίδα συμβουλεύει σχετικά με τα τουριστικά θέρετρα περισσότερους από 60 εκατομμύρια χρήστες του διαδικτύου μηνιαίως και λαμβάνει πάνω από 75 εκατομμύρια σχόλια σχετικά με τις εμπειρίες τους σε διάφορους τουριστικούς προορισμούς.

Για τη χρονιά 2012, η σελίδα TripAdvisor τίμησε το Υδροπάρκο Fasouri Watermania με το Πιστοποιητικό Αριστείας, έχοντας ως κριτήριο τις υψηλές βαθμολογίες και τα θετικά σχόλια που αποστάληκαν από το κοινό.

Η αναγνώριση από τους επισκέπτες αποτελεί μία ισχυρή επιβράβευση για το έργο που επιτελείται από την διεύθυνση και του προσωπικό του Υδροπάρκου.  

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Υδροπάρκου Fasouri Watermania εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τους συνεργάτες και το κοινό για τη σημαντική αυτή διάκριση, γεγονός που επιβεβαιώνει την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρονται από το Υδροπάρκο Fasouri Watermania και παράλληλα αναδεικνύει την Κύπρο ως αξιόλογο τουριστικό προορισμό.