Τεράστια επιτυχία σημείωσε για άλλη μια φορά το καθιερωμένο πάρτι για τα γενέθλια της ΚΕΑΝΙΤΑ από το οποίο συγκεντρώθηκε το καθόλου ευκαταφρόνητο ποσό των €15,000. Τα έσοδα, τα οποία προέκυψαν από παιγνίδια με χρέωση και προϊόντα προς πώληση, θα διατεθούν αυτούσια στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Σπαστικών και Ανάπηρων Παιδιών «Ανεμώνη», το Ίδρυμα «Πάνος Ευριπίδου» για πρόωρα νεογνά, καθώς και τον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό “Hope for Children”. Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που συγκεντρώθηκε μέχρι σήμερα από τη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Τα γενέθλια της ΚΕΑΝΙΤΑ αποτελούν θεσμό και απευθύνονται σε όλα τα παιδιά της Κύπρου, αφού προσελκύουν χιλιάδες οικογένειες σε μια φαντασμαγορική γιορτή παιχνιδιού και διασκέδασης. Η φετινή εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 1η Ιουνίου, στο χώρο του εργοστασίου ΚΕΑΝ, στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού, το οποίο μεταμορφώθηκε σε ένα τεράστιο λούνα παρκ με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα, παιγνίδια και ευφάνταστες δραστηριότητες για παιδιά όλων των ηλικιών. Κορύφωση της γιορτής, όπως σε κάθε γενέθλια, το άρμα με την τεράστια τούρτα που μαζί με την ΚΕΑΝΙΤΑ, τους συνοδούς και τους φίλους της, Λέφη και Μάγκα, παρέλασαν πανηγυρικά ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.

Η Brand Manager της ΚΕΑΝΙΤΑ Μαρία Οδυσσέως δήλωσε σχετικά: «Τα γενέθλια της ΚΕΑΝΙΤΑ δεν είναι μόνο μια γιορτή χαράς, είναι και ευκαιρία για κοινωνική προσφορά. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι συγκεντρώθηκε ποσό-ρεκόρ από τα φετινά γενέθλια, το οποίο θα δοθεί σε τρία κοινωφελή ιδρύματα που επιτελούν αξιέπαινο έργο. Ευχαριστώ θερμά όσους παρευρέθηκαν στα γενέθλια και συνεισέφεραν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, όπως ευχαριστώ και τους εργαζομένους μας που δούλεψαν ακούραστα και εντελώς εθελοντικά για την επιτυχή πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Η ΚΕΑΝΙΤΑ υπόσχεται ότι θα συνεχίσει το φιλανθρωπικό της έργο και θα βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά».