Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου, στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς και της υλοποίησης της αποστολής του για τη διαμόρφωση των ηγετών του αύριο και την επίτευξη τομών στην κοινωνία, ανακοίνωσε σειρά υποτροφιών προς στελέχη διαφόρων οργανισμών για την ακαδημαϊκή χρονιά 2013-2014.

Πρόσκληση έκφρασης ενδιαφέροντος για διεκδίκηση υποτροφιών στάλθηκε σε ιδιωτικούς  και κυβερνητικούς οργανισμούς όπως στο Αστυνομικό Σώμα, την Ένωση Δήμων, την Υπηρεσία Εποπτείας και Ανάπτυξης Συνεργατικών Εταιρειών και Συνεργατικών Ιδρυμάτων, την ΑΗΚ, την ΑΤΗΚ, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, το ΡΙΚ, το ΣΕΛΚ, την ΕΛΔΥΚ, τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύνδεσμο, το ΕΤΕΚ και τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο. Οι υποτροφίες θα παραχωρηθούν ανάλογα με την ακαδημαϊκή επίδοση και επαγγελματική πείρα των αιτητών που γίνονται δεκτοί στο Πρόγραμμα.

Το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου προσβλέπει στην παροχή μιας μοναδικής εκπαιδευτικής εμπειρίας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε μεταπτυχιακό επίπεδο και στην καθιέρωση του Προγράμματος ΜΒΑ ως ένα από τα καλύτερα στην ευρύτερη περιοχή για τη δημιουργία ηγετών με όραμα στο διεθνές επιχειρηματικό περιβάλλον. Το Πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με Διεθνή Πρότυπα λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της παγκόσμιας και εγχώριας αγοράς και τη σύγχρονη φιλοσοφία στη Διοίκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Προγράμματος www.mba.ucy.ac.cy, να επικοινωνήσετε στο 22893600 ή να αποστείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση mba@ucy.ac.cy.