Το πρόγευμα θεωρείται το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και η έλλειψη χρόνου, για πάρα πολύ κόσμο, είναι ένας λόγος που δεν το απολαβάνουν. Τα εστιατόρια McDonald’s™ σας προετοιμάζουν το πρόγευμα σας καθημερινά από τις 7:00 μέχρι τις 10:30. 

Στο πρόγευμα στα McDonald’s™ μπορεί κανείς να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα όπως Bacon & Egg McMuffin™, Sausage & Egg McMuffin™, Sausage McMuffin™, Big Breakfast, Pancakes. Εκτός από τη μεγάλη επιλογή προϊόντων του McDonald’s Breakfast™ απολαύστε καφέ από 100% κόκκους καφέ Arabica, που δίνει μια μοναδική γεύση καφέ και μια τέλεια ισορροπημένη γλυκιά μυρωδιά. Τα αυγά που χρησιμοποιούνται στο πρόγευμα στα McDonald’s™ είναι κυπριακά ελευθέρας βοσκής.

Τα αυγά είναι από τα πλέον παρεξηγημένα τρόφιμα στη διατροφή μας σύμφωνα με τη Βανέσσα Ξενοπούλου κλινική διαιτολόγο διατροφολόγο. Παλιά είχαν ενοχοποιηθεί για την αύξηση της χοληστερόλης και άλλων λιπιδίων στο αίμα, ενώ πρόσφατες έρευνες επιβεβαιώνουν ότι η κατανάλωση τους σε μέτρο και στα πλαίσια μιας σωστής διατροφής δεν αυξάνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Μάλιστα ο Αμερικάνικος Σύνδεσμος Καρδιοπαθών συνηστά τη μέτρια κατανάλωση να μην ξεπερνά τους τρεις κρόκους αυγών την εβδομάδα. Εκείνο που πρέπει να προσέχουν τα άτομα με αυξημένα λιπίδια στο αίμα είναι ο τρόπος που είναι μαγειρεμένα.

Στην Κύπρο, τo πρόγευμα προσφέρεται σε 13 εστιατόρια McDonald’s™:

  • Στη Λευκωσία στα εστιατόρια McDonald’s™ Αθαλάσσας, Έγκωμη, Λατσιά και Παλουριότισσα.
  • Στη Λεμεσό στα εστιατόρια McDonald’s™ Μακαρίου, Ορφανίδη στα Πολεμίδια και Γερμασόγια.
  • Στη Λάρνακα στα εστιατόρια McDonald’s™ Φοινικούδες και Στρατηγού Τημάγια.
  • Στην Πάφο στα εστιατόρια McDonald’s™ Τάφοι των Βασιλέων και Δημοκρατίας.
  • Επίσης, μπορείτε να βρείτε το πρόγευμα στα εστιατόρια McDonald’s™ στη Σκαρίνου και στον Πρωταρά.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευθύνσεις επισκεφτείτε την σελίδα μας www.mcdonalds.com.cy