Το CIM ανακοίνωσε την πρώτη επιτυχή ολοκλήρωση σπουδών με βάση τη συνεργασία με το Διεθνούς εμβέλειας University of West London.

Το CIM μετά από μακρόχρονη και ενδελεχή αξιολόγηση από το Αγγλικό Πανεπιστήμιο University of West London έτυχε ιδρυματικής αξιολόγησης και έτσι οι δύο Οργανισμοί ήρθαν σε μια συμφωνία που παρέχει την ευκαιρία σε Κύπριους φοιτητές να αποκτήσουν τα Βρετανικά πτυχία BA(Hons) Accounting & Finance και BA(Hons) Business Studies with Marketing σε μόνο 3 χρόνια σε Λευκωσία και Λεμεσό. Ο πρώτος απόφοιτος από το  BA(Hons) Business Studies with Marketing είναι ο κ. Νίκος Φαίδωνος από την Λευκωσία ο οποίος παρευρέθηκε στην μεγαλειώδη Τελετή Αποφοίτησης του University of West London που πραγματοποιήθηκε στο Wembley Stadium στο Λονδίνο στις 28 Νοεμβρίου 2012. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του CIM θέλει να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήρια προς τον επιτυχόντα φοιτητή και του εύχεται κάθε επιτυχία στην επαγγελματική του σταδιοδρομία. Το CIM για 35 χρόνια έχει ως αποστολή την αναβάθμιση των Κυπριακών επιχειρήσεων προσφέροντας προγράμματα εξειδικευμένα στις ανάγκες του σύγχρονου φοιτητή και η συνεργασία αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη της σημαντικής του προσφοράς.