Η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ πέτυχε άλλη μια σημαντική διάκριση στα πρόσφατα βραβεία “Grocery Retail Awards” που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 3 Ιουνίου στη Λευκωσία. Οι Ραβιόλες ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ – Σπιτικές Γεύσεις φτιαγμένες 100% από Πισσουρκώτικο χαλλούμι ξεχώρισαν ποιοτικά ανάμεσα σε προϊόντα ευρείας κατανάλωσης.

Οι Ραβιόλες ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι ένα προϊόν βασισμένο σε Κυπριακή παραδοσιακή συνταγή. Φτιαγμένες με μεράκι και με επιλεγμένες ποιοτικές πρώτες ύλες, κέρδισαν τόσο τους λιανέμπορους όσο και τους καταναλωτές.

Σε δηλώσεις του εκ μέρους της Διεύθυνσης Κατεψυγμένων, κ. ο Άνθιμος Ανθίμου δήλωσε: «Η καινοτομία αλλά και η ποιοτική διαφορά του προϊόντος οφείλεται στο Πισσουρκώτικο Χαλλούμι, που αποτελεί βασικό συστατικό στην παρασκευή των ραβιόλων. Οι Ραβιόλες ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ – φτιαγμένες 100% από Πισσουρκώτικο χαλλούμι αποτελούν το πρώτο λανσάρισμα της σειράς Σπιτικές Γεύσεις. Το βραβείο αυτό μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με στόχο να αναπτύξουμε περαιτέρω την γκάμα μας.»