Ο Γενικός Διευθυντής της Φώτος Φωτιάδης Ζυθοβιομηχανία κ. Γιώργος Ιεροδιακόνου βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε φιναλίστ που διεκδικούν το πανευρωπαϊκό βραβείο «European Quality Leader 2013» του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ).

Ο κ. Ιεροδιακόνου, ο οποίος εκπροσωπεί την Κύπρο μετά από απόφαση του Κυπριακού Συνδέσμου Ποιότητας, επελέγη ανάμεσα σε υποψηφίους από όλες τις χώρες της Ευρώπης στην τελική πεντάδα από την ειδική επιτροπή αξιολόγησης. Η επιλογή αυτή αναβαθμίζει την εικόνα της Κυπριακής βιομηχανίας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, εφόσον πρόκειται για κορυφαίο και ιδιαίτερα αξιόπιστο θεσμό, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον ολόκληρου του βιομηχανικού κόσμου της Ευρώπης.

Ο «Quality Leader» είναι ένας ετήσιος θεσμός που καθιερώθηκε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ποιότητας (EOQ) και ανακηρύσσεται κάθε χρόνο από τους Εθνικούς Αντιπροσώπους των 33 ευρωπαϊκών κρατών μελών του Οργανισμού.

Οι υποψήφιοι για το Quality Leader Award κατέχουν ηγετική θέση σε επιχειρηματικούς οργανισμούς, τους οποίους επιτυγχάνουν να κατευθύνουν στην επιτυχία για κάθε κατηγορία συμμετόχων (stakeholder). Η επιτυχία αυτή κατακτάται χάρη στην αποτελεσματική ηγεσία, αλλά και τις αλλαγές και διαδικασιών ποιότητας που εφαρμόζει μέσω της ομάδας που διοικεί άμεσα.

Ο κ. Γιώργος Ιεροδιακόνου αναχωρεί σήμερα Τρίτη 10 Ιουνίου για το Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, όπου στο πλαίσιο του 58ου Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ποιότητας (EOQ) θα γίνει η ανακοίνωση του «European Quality Leader 2013».