Κατά τη διάρκεια μιας σεμνής τελετής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, η ΚΕΑΝ τίμησε τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή μας στη Σκοποβολή Γιώργο Αχιλλέως για την κατάκτηση Αργυρού μεταλλίου στους 17ους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν πρόσφατα στη Μερσίνα αλλά και για τη γενικότερη προσφορά του στον αθλητισμό.

Η διοίκηση και το προσωπικό της ΚΕΑΝ υποδέχτηκαν τον Γιώργο Αχιλλέως στους χώρους του εργοστασίου της ΚΕΑΝ στη Λεμεσό και τον συγχάρηκαν για τις διαδοχικές επιτυχίες του που έχουν κάνουν περήφανη την Κύπρο.

«Η ΚΕΑΝ καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για στήριξη του αθλητισμού και νιώθει πολύ περήφανη που αποτελεί επίσημο χορηγό του Γιώργου Αχιλλέως» δήλωσε η Διευθύντρια Μάρκετινγκ Εύη Παπαδοπούλου, προσθέτοντας: «Ο Γιώργος Αχχιλλέως έχει καταλάβει θέση στους κορυφαίους του κόσμου στο άθλημά του Skeet και με τις διεθνείς επιτυχίες του ανεβάζει τον πήχυ του αθλήματος συνεχώς. Τον συγχαίρουμε θερμά και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους επόμενους αγώνες της χρονιάς και φυσικά καλή συνέχεια στην προετοιμασία του για το Ρίο».

Ο Κύπριος πρωταθλητής κατέκτησε Αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα του Skeet στη Σκοποβολή στους 17ους Μεσογειακούς αγώνες και έφτασε μέχρι τον τελικό της διεκδίκησης του Χρυσού μεταλλίου. Πρόκειται για το τρίτο του μετάλλιο σε τρεις συνεχόμενους Μεσογειακούς Αγώνες. Το 2005 στην Αλμερία της Ισπανίας ο Κύπριος σκοπευτής κέρδισε Χάλκινο και το 2009 στην Πεσκάρα της Ιταλίας Αργυρό.