Η ναυτιλιακή εταιρία-κολοσσός Lavar Shipping, με βάση τη Λεμεσό, η οποία συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής από το έτος ίδρυσής της, γιορτάζει τη νίκη της στον φετινό Διεθνή Αγώνα Τριάθλου Αγίας Νάπας, που έλαβε χώρα την Κυριακή 5 Απριλίου στο Nissi Beach.

Στον Αγώνα Τριάθλου, που διοργανώθηκε από το Δήμο Αγίας Νάπας, σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Τριάθλου και τον Τριαθλητικό Όμιλο «Νηρέα» Λευκωσίας, συμμετείχαν 169 αθλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό σε διάφορες κατηγορίες.

Η ομάδα της Lavar Shipping, που αποτελείτο από τους Ρεβέκκα Μαλτέζου, Χαράλαμπο Γεωργίου, και Γιώργο Γεωργίου, ολοκλήρωσε τη διαδρομή με χρόνο 2 ωρών, 17 λεπτών και 36 δευτερολέπτων. Το εξαντλητικό πρόγραμμα περιλάμβανε κολύμπι 1500 μέτρων, ποδήλατο 40 χιλιομέτρων, και τρέξιμο 10 χιλιομέτρων. Η επιτυχία στον Αγώνα Τριάθλου συνοδεύει την αξιοσέβαστη 5η θέση που πέτυχε στον εταιρικό μαραθώνιο των 5 χιλιομέτρων στο Μαραθώνιο Λεμεσού που διεξάχθηκε την Κυριακή 29 Μαρτίου.

Ο κ. Ρηγίνος Τσάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Lavar Shipping, δήλωσε: «Από την ίδρυσή μας το 1965 – πριν από 50 χρόνια – διατηρούμε μια σθεναρή πίστη στον υγιή ανταγωνισμό ως ένα απαραίτητο στοιχείο προόδου. Η νοοτροπία αυτή μας έχει βοηθήσει να πρωτοπορήσουμε στη ναυτιλιακή βιομηχανία. Το ίδιο ισχύει και για τον αθλητισμό, και γι’ αυτό το λόγο η εταιρία μας συμμετέχει και φέτος στις πιο σημαντικές κυπριακές αθλητικές διοργανώσεις. Με τη νίκη τους στο Διεθνή Αγώνα Τριάθλου Αγίας Νάπας, μας έχουν κάνει και πάλι περήφανους οι αθλητές μας, και θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τη Ρεβέκκα, το Χαράλαμπο και το Γιώργο για την επιτυχία τους αυτή. Το 2015 αποτελεί χρονιά–ορόσημο για τη Lavar Shipping, και προσβλέπουμε σε περαιτέρω σημαντικές ανακοινώσεις και δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια του χρόνου.»

Σχετικά με τη Lavar Shipping: Με έδρα τη Λεμεσό, και συμπληρώνοντας 50 χρόνια ζωής από την ίδρυσή της το 1965, η Lavar Shipping είναι η σημαντικότερη εταιρία του Ομίλου RPT. Είναι μια από τις πρώτες ναυτιλιακές εταιρίες στην Κύπρο, και έχει διαδραματίσει πρωταρχικό ρόλο στην εξέλιξη της βιομηχανίας και της εδραίωσης της Κύπρου ως ναυτιλιακό κέντρο. Στο παρόν στάδιο βρίσκεται ανάμεσα στις 3 πρώτες ναυτιλιακές εταιρίες στην Κύπρο, με μέσο όρο 200 σκαφών, με αναμενόμενες προβλεπόμενες κλήσεις να φθάνουν τις 400 το χρόνο. Η έμπειρη ομάδα της Lavar Shipping παρέχει με επαγγελματισμό και αφοσίωση μια ευρεία γκάμα από υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων της προστασίας, φορτοεκφόρτωσης, ανεφοδιασμού καυσίμων, Τεχνικής Υποστήριξης, και της αλλαγής ιδιοκτησίας σκάφους. Η Lavar Shipping διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στις επιχειρήσεις ship-to-ship εκτός των ορίων του λιμανιού της Λεμεσού και σε συγκεκριμένες υπεράκτιες τοποθεσίες. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: www.lavarshipping.com.