Η ηγετική κατασκευαστική εταιρεία LOIS Builders, μια από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον τομέα Κατασκευών και Ανάπτυξης Γης στην Κύπρο, με ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, συνεχίζει και υποστηρίζει τους νέους και την παιδεία. Παρά τις οικονομικές προκλήσεις που ακόμα αντιμετωπίζει ο τόπος μας, η LOIS Builders επιβραβεύει και πάλι τους αριστούχους φοιτητές των Ιδιωτικών Πανεπιστημίων με υποτροφίες για το 2015.

Συνεχίζοντας τη μακρόχρονη παράδοση του κοινωφελούς της έργου και μένοντας πιστή στο θεσμό που ανακοίνωσε 8 χρόνια πριν, έδωσε και φέτος υποτροφίες συνολικής αξίας €3000 στους καλύτερους φοιτητές, σε τρία Ιδιωτικά Πανεπιστήμια, στους πιο κάτω κλάδους:

• Υποτροφία €1000 στον/ην καλύτερο/η δευτεροετή φοιτητή/τρια του τμήματος Αρχιτεκτονικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

• Υποτροφία €1000 ευρώ στον/ην καλύτερο/η δευτεροετή φοιτητή/τρια του τμήματος Πολιτικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου Frederick.

• Υποτροφία €1000 ευρώ στον/ην καλύτερο/η μεταπτυχιακό/η φοιτητή/τρια του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (MBA) του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η LOIS Builders θέλοντας να δώσει γερά θεμέλια στους φοιτητές, δίνει επιπλέον τη δυνατότητα στους βραβευθέντες αριστούχους φοιτητές των προαναφερθέντων τμημάτων για καλοκαιρινή απασχόληση στην Εταιρεία, με σκοπό την ενδυνάμωση της πρακτικής τους γνώσης και εξάσκησης.

Η LOIS Builders αποτελεί σίγουρα μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των Κατασκευών και της Ανάπτυξης γης στην Κύπρο. Η μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία που έχει συσσωρεύσει στην 38χρονη πορεία της μεταφέρονται σε κάθε της έργο, προσφέροντας άριστη ποιότητα κατασκευής , ανθεκτικότητα στο χρόνο και διαχρονική υποστήριξη.

Στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας που ξεπερνά τα 200 κατασκευαστικά έργα σε όλη την Κύπρο, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων έργα μεγάλης εμβέλειας όπως για παράδειγμα το μοναδικό Tower 25 – ένα νέο σημείο αναφοράς στο κέντρο της Λευκωσίας σχεδιασμένο από τον διεθνώς αναγνωρισμένο Γάλλο αρχιτέκτονα Jean Nouvel, οι υπερσύγχρονες και βιοκλιματικές εγκαταστάσεις της Ιδιωτικής Σχολής FORUM, το Υπουργείο Οικονομικών και η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή. Παράλληλα η LOIS Builders έχει αναλάβει την κατασκευή και άλλων σημαντικών έργων που είναι σε εξέλιξη όπως η Πλατεία Ελευθερίας, σχεδιασμένη από την διάσημη αρχιτέκτονα Zaha Hadid, το νέο Δημαρχείο Λευκωσίας και η νέα αίθουσα επιβατών στο Λιμάνι Λεμεσού. Επιπρόσθετα τα τελευταία 4 χρόνια η Εταιρεία έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες και εκτός Κύπρου, με σημαντικά έργα στην Σαουδική Αραβία.