Με 1,200 νέους κωδικούς εμπλουτίζονται σταδιακά οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, στα πλαίσια της υλοποίησης της συμφωνίας για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της βρετανικής αλυσίδας Tesco στην κυπριακή αγορά.

Η φιλοσοφία της εταιρείας Tesco ταυτίζεται με τη φιλοσοφία των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, αφού στόχος και των δύο είναι να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία ψωνίσματος, ανταποκρινόμενοι στις νέες διατροφικές και καταναλωτικές ανάγκες, βασιζόμενοι στην ποιότητά και τις προσιτές τιμές.

Ήδη σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ οι καταναλωτές μπορούν να βρουν αρκετούς κωδικούς Tesco, ωστόσο, η γκάμα των προϊόντων θα εμπλουτίζεται συνεχώς, με στόχο να υπερβεί τα 1,200 προϊόντα. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται: είδη ζαχαροπλαστικής, κατεψυγμένα προϊόντα, ροφήματα, είδη προσωπικής φροντίδας, ζωοτροφές και άλλα είδη τροφίμων.

Ο Διευθυντής Marketing των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Γιώργος Θεοδότου ανέφερε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς που μια από τις τρεις μεγαλύτερες αλυσίδες υπεραγορών στον κόσμο, η Τesco, έχει επιλέξει τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της στην Κύπρο. Τα προϊόντα Tesco, είναι γνωστά για την ποιότητά τους και τις χαμηλές τιμές, αυτό που επιζητεί σήμερα ο Κύπριος καταναλωτής. Η επωνυμία Tesco είναι ευρέως αναγνωρισμένη στην Κύπρο και ευελπιστούμε ότι το καταναλωτικό κοινό θα αγκαλιάσει και θα στηρίξει τα προϊόντα Tesco, τα οποία εντάσσονται στην πλούσια συλλογή των εισαγόμενων προϊόντων μας».