Το Πρόγραμμα ΜΒΑ των Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης και Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, για έκτη συνεχή χρονιά, παρέδωσε στον επιχειρηματικό κόσμο απόφοιτους πλήρως καταρτισμένους και εφοδιασμένους με τις απαραίτητες γνώσεις και προσόντα, έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες οικονομικές προκλήσεις. Κατά την Τελετή Αποφοίτησης των Μεταπτυχιακών Φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Πανεπιστημιούπολη την Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2014, απονεμήθηκαν 93 μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών στους απόφοιτους των ελληνόφωνων και αγγλόφωνων τμημάτων του Προγράμματος ΜΒΑ Μερικής και Πλήρους Φοίτησης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απηύθυναν χαιρετισμό, ο Πρύτανης, Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου κ. Μάνθος Μαυρομμάτης, ο κ. Γιώργος Οικονομίδης, προεδρεύων της Φοιτητικής Ένωσης του Πανεπιστημίου Κύπρου και η αριστούχος μεταπτυχιακή φοιτήτρια του Προγράμματος ΜΒΑ Πλήρους Φοίτησης (2012), κα Γεωργία Κατσιφαράκη.

Στην τελετή αποφοίτησης τιμήθηκε με το «Βραβείο E&Y εις Μνήμην Χρίστιας Ρωσσίδου-Σωτηρίου» η απόφοιτος του Προγράμματος ΜΒΑ Μερικής Φοίτησης, κα Νάταλυ Μασρούτζιε, που καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της επέδειξε, μεταξύ άλλων, ηγετικές ικανότητες και δυνατότητα να επιφέρει αλλαγές μέσω ομαδικής δράσης που δεν περιοριζόταν σε στενά φοιτητικά συνδικαλιστικά πλαίσια.

Περισσότερες σχετικές λεπτομέρειες, όπως και πληροφορίες αναφορικά με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) του Πανεπιστημίου Κύπρου μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.mba.ucy.ac.cy, στο τηλέφωνο 22893600 και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mba@ucy.ac.cy.