Δυναμικά συνεχίζεται η στρατηγική επέκταση του δικτύου πρατηρίων της κυπριακής εταιρείας πετρελαιοειδών STAROIL, με τη λειτουργία του έβδομου αστεριού της εταιρείας στο Παλιομέτοχο, της επαρχίας Λευκωσίας. Επιδιώκοντας την περαιτέρω διεύρυνση της παρουσίας της εταιρείας σε ακόμη περισσότερα σημεία της Κύπρου, η εταιρεία θέτει ως βάση της τη σωστή εξυπηρέτηση των οδηγών με υψηλής ποιότητας καύσιμα, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Στο νέο, σύγχρονο της πρατήριο, που ξεκίνησε τη λειτουργία του στις 19 Δεκεμβρίου 2013, όπως και στα υπόλοιπα του δικτύου της, η STAROIL, προσφέρει όλων των τύπων καύσιμα, κίνησης, θέρμανσης καθώς και υψηλής ποιότητας λιπαντικά Castrol. Παρέχονται επίσης υπηρεσίες όπως πλύσιμο αυτοκινήτου, έλεγχος λαδιού και μέτρηση πίεσης ελαστικών. Δείχνοντας ιδιαίτερη ευαισθησία προς το περιβάλλον, η STAROIL έχει εγκαταστήσει σε όλα της τα πρατήρια, συστήματα ανάκτησης και επιστροφής των ατμών βενζίνης από τις αντλίες (φάσης ΙΙ).

Ο Διευθύνων σύμβουλος της STAROIL κ. Γιώργος Πέτρου δήλωσε: «Παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες στις οποίες βρίσκεται ο τόπος μας, η STAROIL συνεχίζει να μεγαλώνει δημιουργώντας νέα πρατήρια, αλλά και νέες θέσεις εργασίας σε κάθε γωνιά της Κύπρου. Η ποιότητα υπηρεσιών, αλλά και των καυσίμων της STAROIL είναι δεδομένη και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε κερδίσει σημαντικό μερίδιο στην εγχώρια αγορά καυσίμων».

Το νέο πρατήριο της εταιρείας βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 46, στο Παλιομέτοχο (τηλ. 22832066) και ήδη έχει γίνει σημείο αναφοράς, τόσο για τις κοινότητες που το περιβάλλουν, όσο και για τα διερχόμενα οχήματα.