Στο πλαίσιο της συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται στις μέρες μας, το προσωπικό της Eurobank Κύπρου προχώρησε με δική του πρωτοβουλία, σε εκστρατεία συλλογής τροφίμων και προϊόντων καθημερινής ανάγκης και κατανάλωσης και στις τέσσερεις πόλεις που έχει παρουσία η Τράπεζα στην Κύπρο, με στόχο τη δωρεά τους σε τέσσερα Κοινωνικά Παντοπωλεία.

Συγκεκριμένα, τα είδη που συλλέχθηκαν προσφέρθηκαν στα εξής Κοινωνικά Παντοπωλεία:

Αρχιεπισκοπής Λευκωσίας, το οποίο παρέχει τρόφιμα σε 2.500 άπορες οικογένειες.

Μητρόπολης & Δήμου Λάρνακας, που παρέχει τρόφιμα σε 450 άπορες οικογένειες.

Μητρόπολης Λεμεσού (κέντρο προσφοράς αγάπης «Η Παραμυθία»), το οποίο παρέχει ημερησίως 700 μερίδες φαγητού και 1.000 σάντουιτς που προορίζονται για τα άπορα παιδιά σε όλα τα σχολεία και ταυτόχρονα παρέχει τρόφιμα σε άπορες οικογένειες.

Κοινωνικό παντοπωλείο Πάφου, το οποίο παρέχει τρόφιμα ανά εβδομάδα σε περισσότερες από 400 άπορες οικογένειες.

Η εκστρατεία είχε διάρκεια από τις 2 έως τις 6 Δεκεμβρίου 2013.

Η συμμετοχή των ανθρώπων της Eurobank Κύπρου στην ενέργεια αυτή ήταν για μία ακόμη φορά αξιοσημείωτη, γεγονός που αναδεικνύει το ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο που χαρακτηρίζει και το έμψυχό δυναμικό της Τράπεζας.

Η προσπάθεια του προσωπικού της Eurobank Κύπρου, στηρίχθηκε και από την ίδια την Τράπεζα, που εκτός από τα είδη που συλλέχθηκαν, ενίσχυσε το έργο των Κοινωνικών Παντοπωλείων με την καταβολή χρηματικού ποσού σε καθένα από αυτά.

Ο ρόλος της Eurobank ως «εταιρικού πολίτη» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς της και στόχος της Eurobank Κύπρου είναι να συνεχίσει σταθερά να υλοποιεί τέτοιου είδους ενέργειες που στηρίζουν το κοινωνικό γίγνεσθαι στη χώρα μας.