Για ακόμα μια φορά το ξενοδοχείο Four Seasons επιβραβεύεται για την ποιότητα των υπηρεσιών του και τις υψηλές του προδιαγραφές, καθώς ανακηρύχθηκε νικητής στις κατηγορίες Πολυτελές και Καλύτερο Ξενοδοχείο στην Κύπρο, στα βραβεία Traveller’s Choice® 2013 του TripAdvisor.

Τα ετήσια βραβεία TripAdvisor Travellers’ Choice που πραγματοποιούνται για 11η συνεχή χρονιά, επιβραβεύουν τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου, με κριτές αυτούς που τα γνωρίζουν καλύτερα, τους ταξιδιώτες. Οι νικητές των TripAdvisor Travellers’ Choice ανακηρύσσονται με βάση τα εκατομμύρια πολύτιμα σχόλια και απόψεις των ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο.

Ο κ. Νικόλας Αρίστου, Εκτελεστικός Σύμβουλος του ξενοδοχείου δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή την αναγνώριση που έχουμε λάβει από τους πιστούς κριτές του TripAdvisor και φυσικά τους πελάτες μας, ιδιαίτερα αυτή τη χρονιά που γιορτάζουμε τα 20χρονα του ξενοδοχείου μας, καθώς η δέσμευσή μας για αριστεία δεν υπήρξε ποτέ πιο ισχυρή».

Η Christine Petersen, πρόεδρος του TripAdvisor για επιχειρήσεις, ανέφερε: «Το TripAdvisor, για ακόμα μια φορά βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο, με τη βοήθεια 75 εκατομμυρίων κριτικών και απόψεων από ταξιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Από τα φθηνότερα ξενοδοχεία στα πιο πολυτελή, η εξαιρετική εξυπηρέτηση, η αξία, η ποιότητα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των νικητών των βραβείων Travellers’ Choice».

Για κριτικές για το Four Seasons Κύπρου, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g190382-d230955-Reviews-Four_Seasons_Hotel-Limassol_Limassol_District.html, ενώ για να δείτε τους νικητές των Travellers’ Choice 2013: http://www.tripadvisor.co.uk/TravelersChoice.