Οι εκδηλώσεις του Gap συνεχίζονται! Το Σάββατο 7 Ιουνίου, το κατάστημα Gap στο My Mall στη Λεμεσό, φιλοξενεί μια ιδιαίτερη εκδήλωση για παιδιά και οικογένειες!

Παιδιά όλων των ηλικιών θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους και να εκφραστούν μέσα από διασκεδαστικές κατασκευές και χειροτεχνίες. Πηγή έμπνευσης για την εκδήλωση αποτελεί το concept της παιδικής καλοκαιρινής συλλογής και καμπάνιας του Gap, που είναι η αυτοέκφραση, γιορτάζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο την παιχνιδιάρικη πλευρά της παιδικής ηλικίας. Μέσα από μια αισιόδοξη ματιά και την πεποίθηση ότι ο καθένας μπορεί να δώσει το δικό του δημιουργικό στίγμα στον κόσμο, το Gap ενσαρκώνει την έννοια της ακτινοβολίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουνίου, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00. Επισκεφθείτε το κατάστημα Gap για να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας από τη νέα καλοκαιρινή συλλογή. Όσοι πελάτες αγοράσουν προϊόντα από την παιδική και βρεφική συλλογή θα πάρουν ένα ξεχωριστό δώρο.
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Gap στην Κύπρο είναι ο Όμιλος Azadea, μια κορυφαία εταιρεία λιανικού εμπορίου στον τομέα της μόδας και του lifestyle που κατέχει και λειτουργεί τα δικαιώματα δικαιόχρησης πέραν των 50 brands στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική, την Ασία και την Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του Gap στο Facebook www.facebook.com/GapCyprus