Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα που προσφέρει στη Λεμεσό Master in Business Administration (MBA 12 months FT/24 months PT), μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς επιθεώρησης, έχει αξιολογηθεί από το ΣΕΚΑΠ και αναγνωριστεί από το ΚΥΣΑΤΣ. Το ΜΒΑ του CIM είναι από τα πρώτα ΜΒΑ που προσφέρονται στην Κύπρο από το 1993 και η Αξιολόγηση αυτή έρχεται σαν επιστέγασμα των διεθνών διακρίσεων του προγράμματος. Η αξιολόγηση του ΜΒΑ προγράμματος στη Λεμεσό, έρχεται ως συνέχεια ανάλογης αξιολόγησης του ΜΒΑ προγράμματος στην Λευκωσία τον Ιανουάριο του 2013.

Αξίζει να τονιστεί ότι μετά από 30 χρόνια συνεχούς παρουσίας στη Λεμεσό, το CIM γίνεται το πρώτο ακαδημαϊκό ίδρυμα σε όλη την επαρχία Λεμεσού που προσφέρει αξιολογημένο/πιστοποιημένο πρόγραμμα από το ΣΕΚΑΠ που θα λαμβάνει και κρατική χορηγία μέχρι 3,417 ευρώ.

Η αξιολόγηση έρχεται σε συνέχεια άλλων διεθνών αναγνωρίσεων του CIM ΜΒΑ όπως το γεγονός ότι το ΜΒΑ του Cyprus Institute of Marketing (CIM) κατατάχθηκε στα 30 Καλύτερα ΜΒΑ στην Ευρώπη για το 2012 ‘ΜΒΑ Rising Stars’.

Το ΜΒΑ του CIM σχεδιασμένο στις ανάγκες του εργαζόμενου φοιτητή με αποκλειστικά βραδινά μαθήματα και είναι το ΜΒΑ με τα πιο χαμηλά δίδακτρα στην Κύπρο (6600 Ευρώ). Για ακόμα μια φορά το σοβαρό έργο που επιτελεί το CIM επιβραβεύεται από οργανισμούς με παγκόσμιο κύρος. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του CIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και προβάλει την Κύπρο ακόμα μια φορά ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM και το καθιστά ως ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό Business School. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.cima.ac.cy.