Έχοντας εδώ και χρόνια συνδεθεί με τη street κουλτούρα της Κύπρου, το Vimto στήριξε για ακόμα μια φορά εκδηλώσεις που έφεραν μαζί καλλιτέχνες, μουσικούς, χορευτές και αθλητές της street κουλτούρας, δίνοντας μια εναλλακτική νότα στο αστικό κέντρο της Λεμεσού.

Το γνωστό φρουτοαναψυκτικό χορήγησε πρόσφατα τους τρίτους Παγκύπριους Ανοικτούς Αγώνες Τροχοπεδιλισμού (Roller Games) που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο εργοστάσιο της ΚΕΑΝ στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Η εκδήλωση προσέλκυσε τους λάτρεις των Roller Sports και όχι μόνο, με εντυπωσιακές επιδείξεις και συναρπαστικούς αγώνες σε διάφορες κατηγορίες τροχοπεδιλισμού, όπως free jump και skateboard, διασκέδαση, μουσική, ποτό και φαγητό. Μετά τη λήξη των αγώνων οι παρευρισκόμενοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν να πατινάρουν με longboards με τη βοήθεια και την καθοδήγηση εκπαιδευτών.

Εξάλλου τo Vimto χορήγησε και φέτος το Limassol Street Life Festival, που διοργανώθηκε για 9η συνεχόμενη χρονιά στους δρόμους του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού.

Το φεστιβάλ ήταν ολοήμερο και περιλάμβανε ψυχαγωγικό πρόγραμμα από τοπικά μουσικά συγκροτήματα και χορευτικές ομάδες. Όπως και τις προηγούμενες χρονιές, Κύπριοι και ξένοι graffiti artists διακόσμησαν τους δύο πολυσύχναστους δρόμους του κέντρου της πόλης με τις δημιουργίες τους, έμπειροι skateboarders προσέφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα, ενώ καλλιτέχνες και πωλητές προσέφεραν χειροποίητα αντικείμενα και άλλα προϊόντα προς πώληση. Στον πάγκο του Vimto χιλιάδες περαστικοί απόλαυσαν το γνωστό φρουτοαναψυκτικό και είχαν την ευκαιρία να βγάλουν θεματικές φωτογραφίες στο Instabooth με διάφορα props σχετικά με το Street Life Festival, όπως σπρέι, μάσκες και γυαλιά προστασίας για graffiti.

Ο Brand Manager του Vimto στην Κύπρο, Δημήτρης Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Οι τρίτοι Παγκύπριοι Ανοικτοί Αγώνες Τροχοπεδιλισμού και το Limassol Street Life Festival βοήθησαν σημαντικά στην αναζωογόνηση της σχέσης μας με τη νέα γενιά, αφού είναι θεσμοί που κατέστησαν δημοφιλή τη street κουλτούρα. Το Vimto στηρίζει και ενθαρρύνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, μια και η street κουλτούρα είναι στενά συνδεδεμένη με το brand μας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους διοργανωτές και όλους τους συμμετέχοντες για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται.»

Το Vimto αντιπροσωπεύει και παράγει στην Κύπρο η ΚΕΑΝ Soft Drinks Ltd, από το 1988.