Το CIM είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα που προσφέρει στην Λευκωσία <Bachelor in Business Studies with Marketing (4 Years)>, μετά από μακρά περίοδο ενδελεχούς επιθεώρησης, έχει αξιολογηθεί από το ΣΕΚΑΠ και αναγνωριστεί από το ΚΥΣΑΤΣ. Οι φοιτητές θα λαμβάνουν κρατικής χορηγίας μέχρι και 3,417 ευρώ.

Η αξιολόγηση έρχεται σε συνέχεια άλλων διεθνών αναγνωρίσεων των προγραμμάτων του CIM όπως το γεγονός ότι το ΜΒΑ του Cyprus Institute of Marketing (CIM) κατατάχθηκε στα 30 Καλύτερα ΜΒΑ στην Ευρώπη για το 2012 ‘ΜΒΑ Rising Stars’.

Το Bachelor in Business Studies with Marketing (4 Years) του CIM σχεδιασμένο στις ανάγκες του εργαζόμενου φοιτητή με αποκλειστικά βραδινά μαθήματα και είναι το ΜΒΑ με τα πιο χαμηλά δίδακτρα στην Κύπρο (5000 Ευρώ). Για ακόμα μια φορά το σοβαρό έργο που επιτελεί το CIM επιβραβεύεται από οργανισμούς με παγκόσμιο κύρος. Η εξέλιξη αυτή αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του CIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και προβάλει την Κύπρο ακόμα μια φορά ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM και το καθιστά ως ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό Business School. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.cima.ac.cy.