Το AtYourService – ένα Κυπριακό Startup έχει ξεκινήσει πρόσφατα μια νέα Υπηρεσία η οποία βοηθά τις εταιρείες να βελτιώσουν τη Διαδικασία Λήψης προσφορών και να εξοικονομήσουν μέχρι και 65% σε Χρόνο και Χρήμα.

Το AtYourService είναι μια online αγορά για όλες τις Υπηρεσίες όπως Τυπογραφεία, Μάστρους, Γραφίστες και Δικηγόρους.

Το AtYourService βοηθά τις εταιρείες να λάβουν εύκολα Προσφορές από εταιρείες με τις οποίες ήδη συνεργάζονται ή να κάνουν μια δημόσια προκήρυξη η οποία θα προωθηθεί σε χιλιάδες εταιρείες που προσφέρουν σχετικές Υπηρεσίες σε όλη την Κύπρο.

Σε περίοδο 28 μηνών έχουν ήδη ζητηθεί Υπηρεσίες αξίας πέραν των €3,000,000 και έχουν εγγραφεί 8300 Επαγγελματίες και Εταιρείες στο AtYourService.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το AtYourService χρησιμοποιείται με επιτυχία από 110 εταιρείες όπως η Τράπεζα Πειραιώς, ο Δίας, η Photos Photiades Distributors, η Hyperion Systems και πολλές άλλες.

Το AtYourService έχει κερδίσει αρκετές διακρίσεις στη σύντομη ζωή του συμπεριλαμβανομένης και της 1ης θέσης στο Διαγωνισμό Startup Live Cyprus και τα InBusiness Awards σαν η καλύτερα νέα Υπηρεσία ή προϊόν του 2014.

Επισκεφτείτε τη σελίδα του AtYourService για Εταιρείες για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες και κάντε το πρώτο βήμα για να εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα εταιρεία σας.