Αυτή την περίοδο οι διατροφικές μας συνήθειες αλλάζουν, με τα τυριά να αποκτούν πρωταγωνιστικό ρόλο στο οικογενειακό τραπέζι. Απολαύστε την εβδομάδα της Τυρινής με τη Φρέσκια Αναρή ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ σε ταλάρι με μόνο 12% λιπαρά, η μόνη φρέσκια αναρή η οποία ξεχωρίζει για την ποιότητα και τη μοναδική της γεύση.

Βρείτε τη Φρέσκια Αναρή ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ στα ψυγεία των υπεραγορών και ζήστε την περίοδο της Τυρινής πιο απολαυστικά από ποτέ. Η εξαιρετική ποιότητα της Φρέσκιας Αναρής ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ επιβεβαιώνεται και από τη σύντομη ημερομηνία λήξης, αφού έχει διάρκεια μόλις πέντε ημερών, αποδεικνύοντας ότι είναι η μόνη φρέσκια αναρή στην κυπριακή αγορά.

Με τη σωστή προσέγγιση και με λίγη φαντασία η Φρέσκια Αναρή ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για μοντέρνες γαστρονομικές δημιουργίες, τόσο για κυρίως πιάτα, όσο και για γλυκά. Δοκιμάστε την στα παραδοσιακά πουρέκια και στην αναρόκρεμα, στο πρόγευμα με μέλι και στο ψωμί ως ένα υγιεινό σνακ. Παράλληλα αξιοποιώντας την αναρή και προσθέτοντας επίλεκτες πινελιές από άλλα υλικά, μπορείτε να προσδώσετε νέες εμπειρίες γεύσεων στο τραπέζι σας.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ… η πρώτη επιλογή και στα τυριά.