Το αγαπημένο γαλατάκι έχει ανανεωθεί σε εμφάνιση, διατηρώντας ωστόσο τη μοναδική, πλούσια σοκολατένια του γεύση που όλοι αγαπάμε. Τονωτικό, θρεπτικό και υγιεινό, με την εγγύηση της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, το γαλατάκι σοκολάτας προσφέρεται πλέον σε ανανεωμένη χάρτινη συσκευασία των 250ml και σε μπουκάλι 330ml.

Το γαλατάκι σοκολάτας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ είναι πραγματικά αγνό, χωρίς πρόσθετα, φτιαγμένο με υψηλής ποιότητας κακάο, μια συνταγή που εδώ και 40 χρόνια ξετρελαίνει μικρούς και μεγάλους. Πρόκειται για το μόνο φρέσκο γάλα σοκολάτας που μπορεί να απολαμβάνει κανείς στην κυπριακή αγορά, «έτσι το καλύτερο… γίνεται ακόμη καλύτερο».

Οι νέες συσκευασίες φέρνουν μαζί τους και μια ευχάριστη έκπληξη: το νέο φρέσκο γαλατάκι σοκολάτας 330ml Sugar Free. Νέα γεύση που θα λατρέψουμε, χωρίς ζάχαρη, σε ένα προϊόν που μπορεί να καταναλωθεί και από άτομα που παρουσιάζουν δυσανεξία στη λακτόζη, μιας και παρασκευάζεται με γάλα delact.

Το φρέσκο γαλατάκι σοκολάτας ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, αποτελεί το ιδανικό ρόφημα για μικρούς και μεγάλους, ένα συνδυασμό απόλαυσης και υγιεινής διατροφής.